Sayfa 120/464 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 953 - 960 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    1.52 bile zirve oldu kağıtta.1.73 fiyat verenler hakkında 1.55 üzeri mal alanlar şimdi ne düşünüyorlar acaba
    2 kademenin zararını vereyim du bakalım hafta bitmedi henüz maç 90 dakka...

Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    Hiç ışık yok, böylece macera bitti
    hayrdır hocam noldu birden bire???bu sevda bitmez diyorduk 9,5hafta çizgi film ismi olarak mı kaldı??

3. eylüle kadar müsade diyen panda . eylülün bu gün 21 i. 1.85 2.15 alım aralığı diyen fravun panda ne oldu.... onu. bunu vurgunculukla suçlayıp duruyorsun... çok vebal aldı diyorsun.. ya kendin cibilliyetizzzzzzzzzz

4. Taşıma suyla değirmen dönmez. (Olmayacak kağıtları boş yere gazlayanlar için söylenmiş.)

Evliya uçmaz mürid uçurur. (Üç kuruşluk malı onüç kuruş gösterenler için söylenmiş)

Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur. (Her şeye zıplayıp zarar eden küçük yatırımcı için söylenmiş.)

Aç ayı oynamaz. (Değersiz kağıt durduk yere değerlenmez.)

Abdal ata binince şah oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır. (Değersiz kağıtlar iki bilanço hareketiyle değerli hale gelmez demek için söylenmiş.)

5.  Alıntı Originally Posted by barend Yazıyı Oku
    Taşıma suyla değirmen dönmez. (Olmayacak kağıtları boş yere gazlayanlar için söylenmiş.)

Evliya uçmaz mürid uçurur. (Üç kuruşluk malı onüç kuruş gösterenler için söylenmiş)

Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur. (Her şeye zıplayıp zarar eden küçük yatırımcı için söylenmiş.)

Aç ayı oynamaz. (Değersiz kağıt durduk yere değerlenmez.)

Abdal ata binince şah oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır. (Değersiz kağıtlar iki bilanço hareketiyle değerli hale gelmez demek için söylenmiş.)
    çok değerli bi çalışma olmuş. EMEĞİNİZE SAĞLIK. müsade almadan, alıntıdır diyerek, MARKA forumunda paylaştım..

6. Bigborsa sen bizi bırakırsan biz nabarız biz senin aklına uyduk mal aldık hani 3 lira olacaktı yoksa o üç 133 müydü.tüyeceksin galiba bahane arıyorsun.sen gitsene gazmanlar bitmez.yalnız kağıt ucuz falan değil bunu bir yere not edin.endeks göçmesi halinde geçen 1.42 den döndü bu sefer 13.0 lar gibi görünüyor

7. @bigborsa ne yapsın
    Alsa sorun
    Satsa sorun
    Yazsa sorun
    Yazmasa sorun

Bu hisse için 9 hafta dedik, sonra bakarız

Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    @bigborsa ne yapsın
    Alsa sorun
    Satsa sorun
    Yazsa sorun
    Yazmasa sorun

Bu hisse için 9 hafta dedik, sonra bakarız
    bu hafta bişey çıkmadı ama haftaya bi yükseliş beklıorum en azından 173e kadar...yatrtm tavsiyesi değildir zaten hisse diptedir....

Sayfa 120/464 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •