çoğunluğun aksini söyleyen bir yorumcu var. o da Halil Reçber. doların düşeceğini, zaman içinde 7.20'lere, hatta işler yolunda giderse 6.85'lere dahi düşebileceğini, borsanın ara düzeltmelerle birlikte mayıs ayına kadar 1700, gelecek yıl sonunda da 2100'ü görmesini beklediğini söylüyor. geçen gün 8 üzerine çıkınca da buralar, satış için son fırsat olabilir diyordu. ileriye dönük tahminler zor tutar ama değişiklik olsun diye takip ediyorum kendisini. haluk Canberk'in yerini tutmayacağını da belirteyim.
Erdoğan'dan Koronavirüs tedbirleri açıklaması: Bu işin birinci derecede sorumlusu Bilim Kurulu
Güven vermeyen bir ortamda TL'de kalamam.
Son açıklanan gecen hafta verisine göre DTH oranı %54. Bir haftada yerlinin DTH artışı 2,4 milyar$ üstelik kurumsal satarken bireysel almış.
Su an ben de bu düzeylere yakınım (en yuksek %65 olmuştu) ve asla %50'nin altına düşmeyi düşünmüyorum. Radikal bir düzelme olmadıkça.
''çöküyo gibi olsun ama tam çökmesin, uçuyor gibi olsun ama uçmasın'' temalı eser başladı endekste sanırım. en sevdiğim piyasa. hsyfler genelde ayrışır, umarım yine öyle olur
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri