Schrödinger'in*kedisi sen kutuyu actiginda ya olu yada diri.kapadiginda hem olu hem diri pozisyonda olmasi korkunc demis Albert Einstein.
Aslinda nasil bir yerde yaşıyoruz acaba[emoji39]
Belkide matrix de yaşıyoruz.
Schrödinger'in*kedisi sen kutuyu actiginda ya olu yada diri.kapadiginda hem olu hem diri pozisyonda olmasi korkunc demis Albert Einstein.
Aslinda nasil bir yerde yaşıyoruz acaba[emoji39]
Belkide matrix de yaşıyoruz.
İşin felsefik boyutu başka tabi,konuşulabilir tartışılabilir,ama ben hala baya baya newton fiziğinin tanımladığı dünyadan ötesini kendi algılarımla bu yaşıma geldim hala algılayamadım.Matrix de yaşıyorsak her şey algılarsa bunların hepsi rüyaysa veya yanılsamaysa diğer gerçekliğin çok az bir kısmını bu yaşa kadar ipucu bazında da olsa görmek gerekirdi diye düşünüyorum.Kimbilir belki de denilenler doğrudur,dedikleri olguyu insanlık çözer ve bizden sonraki nesiller hakikatleri öğrenebilir.Ama ben newton fiziğinin dünyasının adamıyım,her şey klasik bize lisede öğretilen fizik kimya matematik dünyasında yaşanıyor gibime geliyor.Kimbilir ,bu derin konuları böyle basitçe çözerek belki de cehaletin verdiği bir mutluluk yaşıyorumdur belli mi olur)))))))
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Hala bir uzay gemisi yapip uzaklara gidemedikya ,bu beni üzüyor.sebebi sebebi diye diye 20yil gecti[emoji2957]
Yer İmleri