Sayfa 120/1001 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Belçika, yurt dışı kaynaklı bir yeni varyant vakası tespit edildiğini duyurdu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Alman veya ABD vatandaşı olsaydı serbest birakilirdi. Türk vatandaşı olmak sanirim daha büyük suç canim ulkemde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir arkadaşım twitter da "tutukluluğu devam etsin mi, etmesin mi" diye poll yaptı ve %50 ye yakın devam etsin çıktı. Hem de iyi bir katılım rakkamı sonucunda çıkan bu.

Ben hep diyorum, bizde ki salt sorun iktidar veya akp değil. Halk da çok sıkıntılı. Hatta en sıkıntılısı halk. akp den elbet bir gün kurtulucaz ama bu sağduyudan, empatiden ve mantıkdan uzak nesil ile yaşamaya devam edicez. Hiçbir seçim bizi bundan kurtaramaz
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

3.  Alıntı Originally Posted by kapıcı Yazıyı Oku
    dsö, güney afrika'daki kovid-19 varyantı için toplantı yaptı

cenevre (aa) - dünya sağlık örgütü (dsö) yönetimi, güney afrika cumhuriyeti'nde görülen ve yeni tip koronavirüsün (kovid-19) b.1.1.529 olarak isimlendirilen yeni varyantının tehlike durumunu incelemek üzere toplantı gerçekleştirdi.

Bm'nin cenevre ofisindeki basın toplantısında konuşan dsö sözcüsü christian lindmeier, örgütün yeni kovid-19 varyantına ilişkin gelişmeleri "yakından takip ettiğini" vurguladı.

Lindmeier, yeni varyantın çok sayıda mutasyona uğradığı ve mutasyonların takibi için daha fazla araştırma yapılması gerektiğini belirterek, "yeni varyantın etkileri ve endişe konusu olup olmadığını tespit etmek birkaç hafta alacak." dedi.

Yeni varyantın tespit edilmesini dünyada salgını takip sisteminin iyi işlemesine bağlayan lindmeier, "bu tür varyantların ortaya çıkmasını önlemek için daha fazla kişinin aşılanması ve sağlık güvenliğimizi korumak için her türlü tedbirin alınması gerekmektedir." şeklinde konuştu.

Lindmeier, maske takma, kalabalık alanlardan kaçınma, hijyen ve havalandırma gibi tedbirlerin dün olduğu gibi bugün de virüse karşı etkili olacağını hatırlattı.

- süper varyant

bilim insanları dün güney afrika cumhuriyeti'nde kovid-19'un yeni varyantının görüldüğünü duyurmuştu.

Kovid-19'un çok sayıda mutasyona uğramış, "b.1.1.529" olarak isimlendirilen yeni bir varyantına aynı zamanda güney afrika'nın komşu ülkesi botsvana'da rastlandı.

Güney afrika'dan hong kong'a seyahat eden 1 kişide görülen ve "süper varyant" olarak nitelendirilen türün 32 mutasyona sahip olduğu ifade ediliyor.

Mevcut aşıların bu varyanta karşı etkili olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Kaynak : Anadolu ajansı
    israil başbakanı: Yeni varyant çok endişe verici

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    koyun 60bini geçtiği günden itibaren cifd depe yazmistim hatırladınız mi.

bazi insanlar ben demistim demeyi sevmiyor abi.

ama benim dediklerim cok az oldugundan olunca demeyi cok seviyom.

ben demistim
    Ben de çok severim..hem de genelde dediklerim çıkmasına rağmen
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eregl saatlikte 2 formasyon mevcut adamlar öyle işçilik yapmışki birisi aşağı hareket diğeri yukarı hareket için
    bizde onlara göre hareket edicez .
    Aşağı formasyona başlayınca herkesi peşine taktı.

6. 26 kasım için ileride herşey ogün başladı diyecekler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    shortları yine erken kapattım arkadaş

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    korkutma milleti..
    Kasap kör bicakla tüm boğaları kesiyor,ortalık kan gölüne döndü.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 120/1001 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •