Sıcak evimde oturmuş haberleri seyrediyorum, birazdan yemeğe oturup, daha sonrada sıcak yatağıma uyumaya gideceğim.
Böyle yaşamaktan utanasım geldi.
Sıcak evimde oturmuş haberleri seyrediyorum, birazdan yemeğe oturup, daha sonrada sıcak yatağıma uyumaya gideceğim.
Böyle yaşamaktan utanasım geldi.
TÜPRAŞ TL basmış.
41 milyar TL 12 aylık karı.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kusura bakmayın, argo yazacağım.
İnsanlar günlerdir susuz,aç. İşeme,sıçma ihtiyacı duymadı.
Karınları doymaya başlayınca bu ihtiyaçlar artacak. Hiç bir tedbir alınmıyor.
Mecburen daha içinde insan bulunan bir takım yıkıntıların üzerinde bu ihtiyaçlarını giderecek.
Salgın hastalıklara neden olacak.
Bu güne kadar hiç bir haltı beceremediniz, bari buna çare bulun.
Hadi siz akıl edemiyorsunuz. Yazıyoruz işte.
Saat 20:57’de Erzurum Aşkale merkezli 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Spk :
- Borçlanma araçları şemsiye fonu, para piyasası şemsiye fonu, garantili/koruma amaçlı şemsiye fonu, kıymetli madenler şemsiye fonuna bağlı olarak ihraç edilen fonlar,
- Unvanında “döviz”, “para piyasası” ve “kısa vadeli” ibareleri yer alan serbest fonlar ile unvanında “yabancı” ibaresi yer alan fonlar,
- Katılım şemsiye fonu’na bağlı fonlardan unvanında belirli bir varlık grubu (kira sertifikası, altın, kıymetli madenler, para piyasası) geçen fonlar
dışındaki fonların birim pay değeri hesaplamamaları ve katılma payı alım satımını durdurmaları uygun bulunmuştur. Bu kapsamda, sözkonusu fonların Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu (TEFAS) işlemleri de durdurulmuştur.
B) Emeklilik Yatırım Fonlarının Kuruluş ve Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 27. maddesi hükmü çerçevesinde ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla BIST Pay Piyasası’nın kapalı olması nedeniyle, 08.02.2023 tarihinden başlayarak söz konusu piyasa yeniden açılıncaya kadar fonun KAP sayfasında yapılacak bir duyuru ile katılımcılara bilgi verilmesi kaydıyla,
- Borçlanma araçları, para piyasası, katılım (katılım hisse senedi fonları hariç), kıymetli madenler, başlangıç emeklilik yatırım fonları ile
- Unvanında “yabancı” ve “döviz” ibaresi yer alan emeklilik yatırım fonları
dışındaki emeklilik yatırım fonlarının (OKS fonları dahil) pay fiyatı hesaplamamaları ve pay alım satımını durdurmaları uygun bulunmuştur. Bu kapsamda, sözkonusu fonların Bireysel Emeklilik Fon Alım Satım Platformu (BEFAS) işlemleri de durdurulmuştur.
C) Pay alım/satım işlemleri durdurulan yatırım fonu ve emeklilik yatırım fonları için değerleme tarihi 08.02.2023 olan pay alım/satım talimatlarının (TEFAS/BEFAS’ta gerçekleşen işlemler dahil) gerçekleştirilmesinde değerleme tarihi olarak BIST Pay Piyasası’nın açıldığı ilk gün dikkate alınacaktır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ekrem İmamoğlu : Cumhurbaşkanı deprem bölgesinde iken gelecek olumsuz tepkiler kamuoyuna yansımasın diye sosyal medya ve internet iletişimini kısıtlamak sadece gerçeklerden korkmak ve zayıflıktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetenler özgüveni yüksek kişilerden oluşmalıdır.
Çok merak ediyorum, 10 bin yıkılan binanın mütehitleri, kontrolöeleri, firma sahipleri ile ilgili ne yapılıyor, antalya hava limanı dış hatlar açık değil mi?
Haaaa müteahitler bu ülkenin kalkınma lokomotifleriydi değilmi unutmuşum pardon.
Yer İmleri