Sayfa 121/639 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 961 - 968 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. 44.391 lot 0.31 den satildi.

2. bugün de iş ve vakıf satıyor
    6 aydır tek düzenli alıcı durumunda olan vakıfda satışa geçmiş

3. Bu insanlar bizleri en profesyonel şekilde kandırıyor ve oyalıyor. Tüm bilanço açıklamalarında yer alan olumlu ve umut dolu haberlerin aksi çıkmaya ısrarla devam ediyor ve bizlerde ısrarla içimizde ki o umut ışığını diri tutmaya çalışıyoruz.
    Yatırımcı İlişkileriyle görüşüp hisse geri alımı, iş anlaşmaları vb durumları sordum ancak samimi olmayan söylemler "arkadaşlar çalışıyorlar, ileteceğiz" gibi basitçe şeyler söyleyerek geçiştirmek dışında hiçbir şey yaptıkları yok. İcraat zaten sıfırın da altında eksi sıfır. Ben gibi zararda ve mağdur olan siz yol arkadaşlarımın da hepimizin de Allah yardımcısı olsun.

Hepimize de ders olsun. SPK ve BDDK ellerinde olan, bağımsız bir şekilde denetlenemeyen ve istedikleri şarkı söyleyebilen KARAPAZ ve gibi yatırımcı düşmanı bir şirkete girmenin bedelini öğrenmiş oluyoruz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir!

4. Yazdığım mesajı niye sildiniz???

5. Bunca zamandır olumlu düşünmek istedim ama o hale geldi ki ne bir umut ışığı ne de gelişme var...

Şirkete sorsan herşey güllük gülistanlık...korkum o ki nisan bittiğinde yeni fiyat aralığı 25 _ 27 kuruş olacak oysa nisan mayıs gibi en az 60 kuruş olacak diye bekliyordum...

Sahi hadi bize giren girdi de patrondan sonra elinde en çok lot olan kişi kimse o ne yapar ne düşünür???

Benim 60 bin liram gitti diyelim ya o kişi ne yapar??? Bir kalemde 1 milyon silecek mi belki daha fazla???

6. Aynen bencede bu 0.29 lari gorecek gibi 9010 lot 0.31 e satis yazdim.. duserse alttan alip zarar dusurmek icin

7.  Alıntı Originally Posted by slhttnmrz Yazıyı Oku
    Aynen bencede bu 0.29 lari gorecek gibi 9010 lot 0.31 e satis yazdim.. duserse alttan alip zarar dusurmek icin
    kocamuğlalı isim mi değiştirdin

Sayfa 121/639 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •