Genel kurul duyurusu hergün kapa veriliyor bir bizimkisi verilmedi ne olacak ise olsun...
Ilgisi var mı bilmiyorum ama referandum sonucunu mu bekliyorlar??? Ne de olsa ana sahip Ak parti milletvekili???

Genel kurul duyurusu hergün kapa veriliyor bir bizimkisi verilmedi ne olacak ise olsun...
Ilgisi var mı bilmiyorum ama referandum sonucunu mu bekliyorlar??? Ne de olsa ana sahip Ak parti milletvekili???

9000 lot 0.31 e alis yazdik bakalim

13:55 seansında işlem olmadı galiba...
Zor dostum zor çıkacaksa bile daha çok zaman var. Toplamak isteyen buralardan el atar 45 _ 50 bandına kadar toplamaya devam ederdi. Babayiğit biri çıkmadı ki hisseyi sahiplenip götürsün...

valla arkadaşlar şurda 20 gün kaldı, bu kadar sabır ettim 20 gün daha ederim..bişey çıkmazsa battığımızın resmidir, geresi gelir..şirket hayatına devam edecekse bunu bu bilançoda emareleri görülmek durumunda..royal iyi gitmiyor ben biraz el atacaktım ama istediğim seviyeye gelmedi malesefherkese sabır dilerim..toparlayacaksa bu günlerde hareketini yapmalı, son güne kalırsa yandı gülüm keten helva

Dürüm iyiye gidecek olsa 1_ 2 kuruş hesabı yapılmaz hocam çünkü gerçekten durum toparlanmış olsa başladığı yere gelir . Bu yüzden ben kendi adıma umudumu kestim. Kafamda bir tarih var o tarihe kadar buradayım. En azından Ekim ayına kadar buradayım sonrası Allah kerim. Ekim ayında 2 yıl geçmiş olacak daha da üstüne aylarca bekleyecek gücüm yok.
Çok samimi bir şekilde şu anki aklım olsa zarar dinlemez 1 yıl önce ayrılır bu 1 yılda bu zararı her türlü çıkarırdım bu süreçte hangi hisseye el atsam her türlü giderdi...
Belki bunların niyeti de bu benim gibiler satmadıkça çıkarmak istemeyecek. Önümde 6 ay var bu süre zarfında olumlu veya olumsuz gelişmeler olacaktır bu kadar stabil sabit habersiz bir şirket olamaz bununda hisseye yansıması olacaktır diye düşünüyorum
0,32 Tl de 417 bin lot satışta bekliyor

Blöf değilse 30 kuruş altı kesin...
Haftaya 30 altına inebilir...
Yarın belli olur millette para kalmadı risk alacak bir gelecek görmüyor bu yüzden düşmesi kadar doğal birşey olamaz. Dibin dibi dedikçe bunların soytariligi ayyuka çıktı.
Tek umudum ansa gibi olabilmesi 25 kuruştan bugün 1.24 e geldi ve hala olumlu haber gönderiyor. Inşallah bunlarda haber bombardımanına başlar artık

Yer İmleri