Sayfa 121/232 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 1849 madde; 961 - 968 arası.

Konu: XU100'de Anatrendler

1. R.N.Elliott bence bize bildiğinden daha azını söyledi. Zira onun tahmin isabetine bir daha ulaşan olmadı. Bu bir falcılık değil. Mesela benim oturduğum caddede yılda ortalama 10 kaza oluyorsa, gelecek yıl 3 tane olmaz. Yine 8-12 arasında kaza olur. Ama yarın kaza olur mu onu bilemem tabi.
    --

2. Örnek harika usta

Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    R.N.Elliott bence bize bildiğinden daha azını söyledi. Zira onun tahmin isabetine bir daha ulaşan olmadı. Bu bir falcılık değil. Mesela benim oturduğum caddede yılda ortalama 10 kaza oluyorsa, gelecek yıl 3 tane olmaz. Yine 8-12 arasında kaza olur. Ama yarın kaza olur mu onu bilemem tabi.
    --

3. Dow ve ona bağlı MSCI önümüzdeki günlerde geri alış yapacak gibi duruyor. Bu şayet bizi de ciddi geriye getirirse alım fırsatı oluşabilir. Yani Şubat'ın ilk haftası ile son haftası arası bir trade imkanı verebilir. Ben masada yokum.
    --

4. Ticaret savaşının bitiş düdüğü ayı piyasasının başlangıcı olacak bence. Aynı saate denk gelmese de aynı haftaya denk gelir. İnsan hep bir taraflarından sorun/beklenti üretip sonra ona bağlanır. Aslında değişen bir şey yoktur. Dolayısıyla hangi olumsuzlukla dibe çakılacak diye düşünmeyin.
    --

5. Fed yarın akşam bilanço daraltması işini yavaşlatacağını duyurabilir...zaten faiz artışı beklentisini 2 ye indirmişlerdi..,bu gidişle bu sene faiz arttıramaz diyor piyasa...bu nedenle bilanço daraltma haberi daha önemli.

Bu vesile ile yarin da yukarı sürerler bizim piyasayı..,Perşembe de fed kararı ile coşku ve dönüş...105-107 arasından Perşembe günü dönüş bekliyorum.

Zaten uzun suredir dile getirdiğim 105 bin, eskilerin 2 cenk dediği seviye, 106 bin vs vs... 105-107 arası çok önemli.

Sonuçta 100 bin altına gelmesini beklemiyorum...fed den bilanço haberi gelirse tüm EM ler bu sene iyi bir trend yakalar...ama önce sert bir kar satışı gelmeli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Sn.DEVİR,

benim kafam karıştı.tam olarak ne bekliyorsunuz? ben anlayamadım... kısa süreli bir düzeltme mi? mesela bist100 de 7-8 bin puanlık bir düşüş mü yoksa 80.000 ler mi?

çünkü birkaç sayfa geride bu çıkış TREND rallisine benzemiyor demişsiniz.AYI piyasası demişsiniz...

7. Dow'un ara düzeltmesini bilemedim. Şimdi FED sonrası çakılacak diye endekslenmeyelim. Kısa bir mola sonrası soluksuz 26000 üzeri gitme olasılığı da var. O giderse biz daha da gideriz demek de doğru değil. Belki de alıcılar o zaman geleceği için satış da o zaman gelir.
    --

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Sn.DEVİR,

benim kafam karıştı.tam olarak ne bekliyorsunuz? ben anlayamadım... kısa süreli bir düzeltme mi? mesela bist100 de 7-8 bin puanlık bir düşüş mü yoksa 80.000 ler mi?

çünkü birkaç sayfa geride bu çıkış TREND rallisine benzemiyor demişsiniz.AYI piyasası demişsiniz...
    7-8 bin puan diye bir şey yok. Şubat'ın ilk haftası bir düzeltme gelir. Belki 3000 puanda kalır. Ama derin olursa fırsat verebilir. Benim sözünü ettiğim düşüş Mart-Nisan. Şubat sonu zirve artık nerede olursa.
    --

Sayfa 121/232 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •