Genelde temettü zamani yaklaşırken millet saldiracak vereceği temettü den daha fazla yukselecek anlasilan biz buranin bekleyenleri olacağız muhtemelen 4,9-5 de temettü verilecek sonra fiyat 4,4 lara gelecek oradan temettü icin alanlar satacak ve 4,1-4,2 arasi duracak sonra sirletin alimlari kalirsa o yukseltir yada 2.ceyrek kari filan iyk gelirse yükselir gibi geliyor bekleyip göreceğiz ben biraz biraz satip alirim ama 8-10 arasını gormeden full cikmam ama kar yone 15 lerde olursa hepten yapisir kalirim bankadan %20 alacağıma buradan %10 lara raziyim hayirlisi bakalim.

Originally Posted by maruf2001
 Originally Posted by maruf2001

Alıntı yaparak yanıtla
  Alıntı yaparak yanıtla . Patronlarımıza buradan selam çakıyorum. Pek kıymet verdiğiniz bir yatırımcınız olarak sizlere saygılarımı iletiyorum. Yıllar oldu aşırı hareketli hissemiz sekteyi kalp ettirecek bizleri. Şirinler çizgi filmindeki uykucu şirin gibiyiz sayenizde. Bir babalık yaparsınız artıkın. Selamlar saygılar.
 . Patronlarımıza buradan selam çakıyorum. Pek kıymet verdiğiniz bir yatırımcınız olarak sizlere saygılarımı iletiyorum. Yıllar oldu aşırı hareketli hissemiz sekteyi kalp ettirecek bizleri. Şirinler çizgi filmindeki uykucu şirin gibiyiz sayenizde. Bir babalık yaparsınız artıkın. Selamlar saygılar.

Yer İmleri