Aygaz ı ben de takip ediyorum 2021-(2020 yılı zarar ile kapatırsa 2021 de temettü verebilir mi???)ve 2022 yılı için olabilir. Hissede 10-11 TL altında uygun bir fiyat oluşursa uzun vade için yatırım yapılabilir ve portföye katılabilir diye düşünüyorum.
2020 sanırım bu şekilde kapatır. Tüpraş'ta bir düzelme olmazsa Aygaz'da da zor gibi.
Tüpraş da maalesef hükümetin kıskacında. Vatandaşa şirin görünmek için sürekli fiyatlara müdahale ediliyor. Bu sebeple yakın zaman için Tüpraş da zor görünüyor.
Benim asıl merak ettiğim 2019-12 ay bilançosu ve 2020-6 aylık bilançolarda Aygaz'ın özsermayesi yaklaşık %20 düşmüş.
Bu durumu kısaca nedenleri ile izah edebilecek biri var mı?
AYGAZ 2020 ye maalesef olumsuz başladı. Bu sebeplerden dolayı da bir süre uzaklaştım ve halen KCHOL deyim.
KCHOL in şirketlerindeki portföy çeşitliliği ve 2020 yılı rekor kar açıklaması nedeniyle daha avantajlı geldi bana. Fakat henüz bu avantajlar borsadaki fiyatlarına yansımadı o da ayrı mesele.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer İmleri