ah şu acemiler .... bakmayınız görünüz ... bol kazançlar arkadaşlar . ytd
ah şu acemiler .... bakmayınız görünüz ... bol kazançlar arkadaşlar . ytd
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Yukarı hareket başlamıştır diyeli iki saat, "ah şu acemiler.. bakmayınız görünüz" diyeli bir saat geçmiş aradan. Hisse de bir hareket yok ama.) Borsaya ilk 1990 yılında girdim. tezsan hissesi vardı o günlerde. İyi para kazandığımda oldu kaybettiğimde.. böyle büyük laflar edenleri de çok gördüm..
Konumuza gelelim; Merko'nun sermayeye katılım karşılığı kullanacağı paranın onayı belki bugün değil ama muhtemelen bu hafta sonu yada bir sonraki haftaya kadar SPK'dan çıkacaktır. Bu vakit geldiğinde güzel bir hareket olacaktır. Hatta bu süreç bitmeyecek. Daha sonra yine kullanacak değişik yatırımlar için bu kredi havuzunu. Bu süreç devam ettiği sürece, ki edecek.. bu hisse çok iyi yerlere gelecektir. Bekleyen iyi ekmek yer. Bunun tek istisnası SPK'nın bu işe taş koyması.. ytd diyorum..
Herkese bol kazançlar..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merko.jpg
1.74 de bi desteği var zaten bugun çalışmış ben yarında düşüş bekliyorum bütün göstergeleri sat durumunda ufak bi düşen kanal yapmış kendine 1.82 üstü kapanışlar lazım
bizi bitirdin be merko...
Dün çıkış başladı . Yön yukarı ... bireysel cevap yazmıyorum .
bu hokuspokus cuma günü mepete de gelmişti yazdı yazdı gazladı gazladı patron 3,18 lerden 1 günde 2,50 lere çaktı kağıdı
buraya geldiyse artık moku iyice yedik demektir![]()
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
AETNA S.A. 6.772.871,97 24,95 24,95
MERKO HOLDİNG AŞ 6.098.106,66 22,46 22,46
DUNCAN JOHN BLAKE 1.846.472 6,8 6,8
DİĞER 12.432.549,37 45,79 45,79
TOPLAM 27.150.000 100 100
Yer İmleri