Sayfa 121/1252 İlkİlk ... 21711111191201211221231311712216211121 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arkadaslar bir ekran görüntüsü istedik ama kimseden ses gelmedi. Buradaki oranlara inanıp MT ye birşey dememek lazımmış . Adam haklı çıktı herkes kafasina göre yazıp duruyor demekle. Öyle olmasa da şimdi birşey diyemeyecegiz. Gün de bitti geçmiş olsun.

Sent from my BLA-A09 using Tapatalk

2. Halkbank 1 m üstü 19.60

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Nurol 200 bin pazarlıksız yeni giriş 20,75 ,51 gün bağlandı...Milyon üstüne 21,50 hatta sıkı pazarlıkla 22'e yakın oranlar mümkün.EFT muafiyeti aldım.HİÜ de yok....Burgan hoşgeldin 19,25 oldu...
    HİÜ şu anda ticari hesaplar hariç hiç bir bankada yok. 22'e yakın oranlar Nurol da mı var ?

4. ayrıca vadesine 1600 gün kalmış hazine bonosu vardı bileşik faiz 21,35 idi (MK değil) dün baktığımda. hal böyleyken özel bonoların 24 ve üzeri olması lazım

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    HİÜ şu anda ticari hesaplar hariç hiç bir bankada yok. 22'e yakın oranlar Nurol da mı var ?
    Alabildiğim en yüksek oran aktiften ,O da 250 bine 60 gün 20,12 verdiler.....Ben bugün bağladım...Forumda yazmak için milyon üstüne ne verirsiniz diye sordum.21,50 dediler....Pazarlıkla belki de 22 bile alınabilir...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

6. DİBS ile ilgili bir sorum var, bir bankadan devlet tahvili veya hazinenin ihraç ettiği eurobondu aldık ve aldığımız banka battı diyelim.Bu durumda paramız da batar mı batık bankadaki mevduat gibi yoksa bu DİBS nin garantisi devlet midir her halükarda ? Ya banka, zamanında imar bankasının yaptığı gibi hayali tahvil sattıysa? aldığımız DİBS nin karşılığı var mı yok mu nasıl araştırıp öğrenebiliriz?

Yalnız şirket bonosunda gelir vergisi var biliyorum.ayrica şirketin riskini almak için oranların çok olması gerekir.

Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    DİBS ile ilgili bir sorum var, bir bankadan devlet tahvili veya hazinenin ihraç ettiği eurobondu aldık ve aldığımız banka battı diyelim.Bu durumda paramız da batar mı batık bankadaki mevduat gibi yoksa bu DİBS nin garantisi devlet midir her halükarda ? Ya banka, zamanında imar bankasının yaptığı gibi hayali tahvil sattıysa? aldığımız DİBS nin karşılığı var mı yok mu nasıl araştırıp öğrenebiliriz?
    Merkezi kayıt kuruluşunda adınıza görünüyorsa DİBS de bir sorun yok...Eurobondlarda başka yerde Yurtdışında takassaklaması yapılıyor...geçmiş yazılarda adresleri var....

Sayfa 121/1252 İlkİlk ... 21711111191201211221231311712216211121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •