Sayfa 121/597 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 961 - 968 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

***BTCIM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu

***BTCIM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )

Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
    İlgili Şirketler BTCIM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
    Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
    BTCIM 1 BATIÇIM BATI ANADOLU ÇIMENTO SANAYII A.S. E MEHMET SADIK BEYAZ 24,000

(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/722253

BIST

(29/11/2018 - 1630)

2.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    o kadar da değil .yavaşşşşş.

150.milyon Euro x 6,95-5,85=165.000.000 kur farkı karı (yıl sonu 5,85 e göre)
    -134 milyon = 31 milyon TL+ 50 MİLYON SON ÇEYREK kazansa en iyi ihtimal 80 milyon TL.
    YTD.
    SAYGILAR,
    Sayın Cari demekki ben kuru daha aşağılarda bekliyorum,ülkemizde “Cari” fazla gördüğünüzde dövizde olay bitmiştir,enflasyon veriside bir gelsin,arkadan ayın ortalarında CARİ fazla verisi kaymaklı olur,işin doğrusu yüklü ihracat bağlantılarından dolayı 5 lira altı dolar kurunuda çok istemiyorum ancak şirketin açıklamasındaki yapılan ihracat bağlantıları ile hadge etme olayı tam olarak bu olsa gerek,yani her türlü bir tarafdan kazanılacak.

3.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Sayın Cari demekki ben kuru daha aşağılarda bekliyorum,ülkemizde “Cari” fazla gördüğünüzde dövizde olay bitmiştir,enflasyon veriside bir gelsin,arkadan ayın ortalarında CARİ fazla verisi kaymaklı olur,işin doğrusu yüklü ihracat bağlantılarından dolayı 5 lira altı dolar kurunuda çok istemiyorum ancak şirketin açıklamasındaki yapılan ihracat bağlantıları ile hadge etme olayı tam olarak bu olsa gerek,yani her türlü bir tarafdan kazanılacak.
    Sayın EKSİNOS35,
    Satış yapsınlar yeter, ama hisse gerim alım yapmadıkları sürece.Zan altın da olduklarını sizde biliyorsunuz.
    Hisse fiyatlarının buralardan işlem yapması akıllara zarar....Zaman ve İTİBAR kaybı....
    ytd.
    Saygılar,

4. teb Yatırım senin 7 sülaleni sikim ben..
    o.ç seni 100k lot mal alan adamı dökmek için kudurdun al oyna

5.  Alıntı Originally Posted by kırmızı Yazıyı Oku
    teb Yatırım senin 7 sülaleni sikim ben..
    harika bir küfür olmuş dokmeye oynayanlarin hepsine yaysak bu kufuru super olur

6.  Alıntı Originally Posted by kırmızı Yazıyı Oku
    teb Yatırım senin 7 sülaleni sikim ben..
    iş ten alan bendim...teb Yatırım ise dün beri her alışa geldiğimde anlamsız bir şekilde sattı durdu..
    o.ç seni al oyna ***..

7. Patron devreye girme zamanı.

8. Az kaldı Söke pd bizi geçmek üzere,bir bu kaldı görmediğimiz,onuda görelim bakalım.

Sayfa 121/597 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •