Sayfa 121/1012 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Konuya hakim olduğunuzu düşünüyorum;
    tabloda halkbank USD günlük %5 faiz veriyor gözüküyor overnight demiş yanlışlık yok değil mi?
    Evet ama 50k dolar için vermişler %5

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    İşte benim korkum buydu. Ama biz seslendiremiyoruz. İnanın bu şekilde düşünen çok insanla karşılaştım ve ürktüm. O nedenle fiziki olsun, yeri belli olsun, faiz gerekmez dedim. Bir sabah kalktığımda iradem dışı bir kararla karşılaşmak istemiyorum. Risk almak bana göre değil. Her insan kendi kararını verecektir.
    Bankalara hücum edilse, reel ekonomiye destek olunur!!! Hayaller ve gerçekler..
    Ben de her ihtimale karşı fiziki bir miktar döviz vardı. birgün baktim buharlaşmış. Ondan beri temizlikçi sokmuyorum. Yangini var, su basmasi var, hırsızi var...Ytd...

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben küçük yatırımcıyım araniza da yeni katıldım. 35k için 367 güne %24 net getiri var stopaj da 0 . Ne dersiniz nasıl orandır???

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bir soru daha sormak istiyorum. Enpara günlük %21 -32 gunluk %21.5 veriyor . Olası bir durumda daha.pikit olmak adına günlük daha mantıklıdır diyebilir miyiz ?

5.  Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    Bir soru daha sormak istiyorum. Enpara günlük %21 -32 gunluk %21.5 veriyor . Olası bir durumda daha.pikit olmak adına günlük daha mantıklıdır diyebilir miyiz ?

Daha likit olacaktı. Özür dilerim

6.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    Akbank 22
    Teb 22.50
    Vakıf 24
    Halk 24
    İşbank 20
    Ziraat 19

250 bin tl üzeri,

bankalardaki mtlerden biri stopaj uzamasını beklemiyoruz dedi, diğerleri yorum yapmadı.

Oranlar bana iyi geldi. Vakıf, halk ve teb düşünülebilir.
    Elinizde güncel mevduat tablosu var mı

Bugün için oranlar nedir acaba tl temdit için

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

8. Yuh...Merkez bankasından faiz indirimi mi geldi...Halkbanktan bi oran sorsanıza...Fena düşürmüşler oranlarını...

Sayfa 121/1012 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •