Sayfa 121/581 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 4642 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Rakı Sofrası XI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Deyecegim odur ki, pamuğa emeklilikten once hazir olun.
    Ölume hazırım gibi Allah zamanı gelince beni hastanelere , yoğun bakıma , kansere filan düşürmeden alsın tak diye canimi ama tek sorun dinen hazır değilim Ölüm sonrası sorgudan sınıfta kalacağımdan eminim, doğrudan soldan cehenneme diyeceklerdir

Cemal abı kizicak simdi ne diyor bu diye

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Maalesef oraya gidince para pul faydasız .. Geride kalanlara faydası oluyor sadece Onlarda kıymet bilirlerse ..
    Siz ve ben bir lokomotif, bir furgon (Tercümesi: Cocugu olmayan cift demek.) Bu kadar germeye, ne gerek var, simdi dingilsan yine maas bağlarlar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Cemal abene bakma sen, onu dik gömecekler, yer kaplamasın deye!

Allahin ateyisti, yer bari işgal etmesin mezarlikta!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Siz ve ben bir lokomotif bir furgon (Tercümesi: Cocugu olmayan cift demek.) Bu kadar germeye ne gerek var, simdi dingilsan yine maas bağlarlar!
    Valla haklısınız, zaten bizde hanım benden önce emekli olucak hem sigorta girişi erken hemde suan sadece yaş bekliyor günü dolmuş durumda Bende kör topal emekli olursam işi gücü bırakırım , yeğen çok ilgili bu işlerle olmadı o yapar

Zaten çok takmıyorum iki kişi öyle boyle geçinilir ama bir iş yapıyorsam , karşıya sorumluluğum varsa mecburen erkende kalkmak gerekiyor uyumamakta

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cemal abene bakma sen, onu dik gömecekler, yer kaplamasın deye!

Allahin ateyisti, yer bari işgal etmesin mezarlikta!
    Tövbe Tövbe , gece gece

Sayın yöneticimden ses yok bugün , whatsapp’dan yemek resimleri paylaşırdı onuda yapmadi , diyete mi girdi ne yaptı acaba ?

Valla haklısınız, zaten bizde hanım benden önce emekli olucak hem sigorta girişi erken hemde suan sadece yaş bekliyor günü dolmuş durumda Bende kör topal emekli olursam işi gücü bırakırım , yeğen çok ilgili bu işlerle olmadı o yapar

Zaten çok takmıyorum iki kişi öyle boyle geçinilir ama bir iş yapıyorsam , karşıya sorumluluğum varsa mecburen erkende kalkmak gerekiyor uyumamakta
    48 Yaşında, sorumluluk sahibi olarak geberdi yazarız tasa!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Tövbe Tövbe , gece gece
    Gece gündüz farketmez, pamuk hep ayni pamuk!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 121/581 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •