Sayfa 121/459 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 961 - 968 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. O kadar bekle bekle dün sat bir gün daha beklesem 800 TL artı olacaktı şansa bak paraya da o kadar ihtiyaç varken
    Kısmet değilmiş takibe devam

2.  Alıntı Originally Posted by selman Yazıyı Oku
    0,70 gecerse 0,90 beklerim, 0,90 gecerse 1,20 beklerim, 1,20 gecerse 2,50 beklerim, 2,50 gecerse 3,50 beklerim, 3,50 gecerse 5 beklerim, 5 gecerse verir gecerim. Bunlar bugun icin benim teknik olarak hedeflerim, ama birgun gelipte bu hedefler gorulurse, vay be ne adammis bunu almadik ama bir daha ki yazacagi hisseyi alalim demeyin sakin, cunku ben yasiyorsam ve martilarda o fiyatlara gitmisse eger, buyuk ihtimalle bana ulasamazsiniz, kim bilir hangi tatil beldesinde emekliligimi yasiyor olurum... Siz yine de bana bakmayin, kendi hedeflerinizi kendiniz koyun, sonra uzulmeyin.. Benim niyetim altin vurus, o yuzden 5-10 kurusluk hareketlere takilmiyorum.. Dussun ciksin bakalim simdilik. Alanlar alsin, satanlar satsin. Biz bekliyoruz... Saygilar...
    Yol haritamız gerilerde kalmasın, yeni gelenler için güncelledim...

3. Bu yazı yazıldığında fiyat 0,58 di, bugün ilk direncimiz olan 0,70 kuruş üzerinde kapatabiliriz, burası sağlam destek olursa eğer ikinci hedefimiz olan 0,90 kuruşu beklemek lazım...

4. Bu hissenin doğuş gurubuna satılma ihtimalı soylentileri kulagıma geldi ben de bugun 67 bir mikta alip olanlari izleme kararı verdim bakalım duruma gore kademeli alisa devam edecegim ama kimse benim yazima bakip hisse almasin piyasa arastirmasi yapin derim

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. burada hergün bayram olacak bu neki ytd

6. Biz çok bekledik bu kağıtta 3 müdavim bereket versin dedik çıktık ama dikkat edin bastimi 5 ay yatirir

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ycadirci Yazıyı Oku
    Biz çok bekledik bu kağıtta 3 müdavim bereket versin dedik çıktık ama dikkat edin bastimi 5 ay yatirir

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Genelde oyle olur hep, aylarca beklersin, tam hedefe yaklaşmışken bıkar satarsın, sonra da esas çıkış başlar... Bu sefer farklı olabilir yalnız, her zaman aynı şekilde olacak değil. Alıp başını gidebilirde..

8.  Alıntı Originally Posted by selman Yazıyı Oku
    Bu yazı yazıldığında fiyat 0,58 di, bugün ilk direncimiz olan 0,70 kuruş üzerinde kapatabiliriz, burası sağlam destek olursa eğer ikinci hedefimiz olan 0,90 kuruşu beklemek lazım...
    Tebrikler iyi tutturdun,tabi burada kimse kimseyi dinlemez bilirsin
    Ne zaman zarar ederler o zaman sen diyordun derler

Sayfa 121/459 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •