Sayfa 121/804 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 961 - 968 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. 2017 ilk çeyrekte teslim denilmiş. Kar teslim de yani simdi mi yoksa 2 yildir kar malu tablolara yansıdı mı

2. Life projesini çok inceledim. Brüt Metrekare birim fiyatı 19.800 tl idi. Hemen ilerisinde torunlar gyo nun 5. Levent projesinde ise 8500 tl. Biraz uçuk geldi doğrusu life ve satışların tamamlandığını sanmam. Yine de satış ofisinden öğrenmek lazım tabi söylerlerse.

3. Life da satış oranını genel müdür açıklamış zaten. Fiyatların yüksek olması normal çünkü oldukça lüks ve elit kesime hitap eden bir proje.

Teslimler büyük ihtimal 2.çeyrekte olacak. Ama önceki projelerden de alışılageldiği üzere 3.çeyreğe de sarkma ihtimali olabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Life da satış oranını genel müdür açıklamış zaten. Fiyatların yüksek olması normal çünkü oldukça lüks ve elit kesime hitap eden bir proje.

Teslimler büyük ihtimal 2.çeyrekte olacak. Ama önceki projelerden de alışılageldiği üzere 3.çeyreğe de sarkma ihtimali olabilir.
    teslim önemli değil benim bildiğim satmak onemli. Klgyo dada öyle oldu. Sattı kari yapıştırdı bu dönem. Yanlış mi biliyorum acaba

5.  Alıntı Originally Posted by GECE Yazıyı Oku
    teslim önemli değil benim bildiğim satmak onemli. Klgyo dada öyle oldu. Sattı kari yapıştırdı bu dönem. Yanlış mi biliyorum acaba
    Sattığı ünitelerin tesliminden bahsediyoruz zaten. Burda da öyle olacak, sattıklarını teslim edip kârı yapıştıracak.

6. Sattıklarını teslim etmesine gerek yok diye biliyorum. Önemli olan ruhsattan sonra inşaat esnasında banka kredisiyle ya da peşin alanların ödeme yapması.

7.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Sattığı ünitelerin tesliminden bahsediyoruz zaten. Burda da öyle olacak, sattıklarını teslim edip kârı yapıştıracak.
    yani teslim zamanında kar gelicek diyorsunuz. 2014 den beri projeden yapilan satışlar kar olarak tablolara yansımadı diyorsunuz. Doğru mu anlıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Sattıklarını teslim etmesine gerek yok diye biliyorum. Önemli olan ruhsattan sonra inşaat esnasında banka kredisiyle ya da peşin alanların ödeme yapması.
     Alıntı Originally Posted by GECE Yazıyı Oku
    yani teslim zamanında kar gelicek diyorsunuz. 2014 den beri projeden yapilan satışlar kar olarak tablolara yansımadı diyorsunuz. Doğru mu anlıyorum.
    Satışı yapılan ünitelerin teslimi gerçekleşmeden bilançoya yansıyamıyor. Ne kâr olarak ne özkaynak olarak. Hatta gelir paylaşım işlerinde satıştan gelen nakdi de kullanamıyor. O yüzden Life etkisi dün de ifade ettiğim gibi daha radikal olacak.

Sayfa 121/804 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •