Sayfa 121/650 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 961 - 968 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Biz yazana kadar haber düşmüş bile. Hadi hayırlı olsun.. Bakalım yarın neler olucak..

2. Özel Durum Açıklaması (Genel)

A+ A-
    Özet Bilgiİştirakimiz Smartiks Yazılım A.Ş.'nin Halka Açılma Süreci Hakkında
    İlgili Şirketler
    [VERTU]
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Şirketimizin %40 oranında iştiraki konumundaki Smartiks Yazılım A.Ş. (Smartiks); halka açılma süreci kapsamında Sermaye Piyasası Kanunu'na uygun hale getirilmiş esas sözleşme madde tadil tasarılarının karara bağlanması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Saygılarımızla

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

3. Vay arkadaş bekledigimiz enbüyük beklenti gerçekleşmeye dogru hızla ilerlerken hissede kimse kalmamış.. Bikaç kişiden başka. Kimsede güven bırakmadılarki.. Biran önce umarım zararı çıkarıp kara geçeriz.. Neler kaçtı neleerr!!! Umarım bekledigimize deger.. Yarın sabah umarım hayal kırıklıgı yaşatmaz bize bu yeşil sermaye..

4. Cok guzel haraketler bunlar gecen haftadan beri yaptigi guzel harakerler buna delaletmis bizde artik tavana giderken devre kesici yiyelim bizimde hakkimiz degilmi 😎

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by turkspeed Yazıyı Oku
    Cok guzel haraketler bunlar gecen haftadan beri yaptigi guzel harakerler buna delaletmis bizde artik tavana giderken devre kesici yiyelim bizimde hakkimiz degilmi ��

inşallah arkadaşım. Yarın ola hayrola.. Nedense hala güvenemiyorum buna.. Okadar güvenimizi sarsmış..maliyet 3.58 umarım orayı görür ve kara geçirir tez vakitte..2.74 20 bn daha almştım geçen hafta..iyiki almışım.

6.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    inşallah arkadaşım. Yarın ola hayrola.. Nedense hala güvenemiyorum buna.. Okadar güvenimizi sarsmış..maliyet 3.58 umarım orayı görür ve kara geçirir tez vakitte..2.74 20 bn daha almştım geçen hafta..iyiki almışım.
    Insallah endeks duzeltmesi vs. bizi bulmaz bu guzelim haberde bosa gitmez

7. Sevgili turkspeed eger yeterince toplandıysa ve haberi bizim gibi piyasa olumlu algılarsa inan bana endex %-3 bile olsa endexten ayrışıp yukarı sürerler. Geçen sene -%4 düşen endexte galatsary %13+ yapmıştı. Sadece zamanlama. Yani dogru zamanda dogru yerde olmak.. Aynısı agyo da ve biçok hissede bunu yaşadım. Yeterki almak istesinler. Fakat bu saatten sonra seve seve alıcaklar. Bu arzdan çok büyük mebleg vrtunun kasasına girecek. Bu beklenti daima vertuyu artık daha istekli ve yukarı yapıcaktır. Endex neolursa olsun. Bu saatten sonra kim satar vertu!!! Kısaca şöyle diim... MAL YOOKKK!!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Sevgili turkspeed eger yeterince toplandıysa ve haberi bizim gibi piyasa olumlu algılarsa inan bana endex %-3 bile olsa endexten ayrışıp yukarı sürerler. Geçen sene -%4 düşen endexte galatsary %13+ yapmıştı. Sadece zamanlama. Yani dogru zamanda dogru yerde olmak.. Aynısı agyo da ve biçok hissede bunu yaşadım. Yeterki almak istesinler. Fakat bu saatten sonra seve seve alıcaklar. Bu arzdan çok büyük mebleg vrtunun kasasına girecek. Bu beklenti daima vertuyu artık daha istekli ve yukarı yapıcaktır. Endex neolursa olsun. Bu saatten sonra kim satar vertu!!! Kısaca şöyle diim... MAL YOOKKK!!!!
    Guzel ozetleme olmus tebrik ederim dostum yarindan sonra izleyelim bakalim en az temettuye kadar endeks 70 bine dussede malimi bende ayni sekilde vermeyecegim bi aksilik olmazsa kimsede kaptirmazsa onu acik gorecegiz bakalim

Sayfa 121/650 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •