gesan sanki ihalelerini hep yasağın bitmesine saklamış...gesan zincirlerinden kopuyor....
![]()
gesan sanki ihalelerini hep yasağın bitmesine saklamış...gesan zincirlerinden kopuyor....
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Tahtacı formasyon tamamlıyor.Kap ın biraz daha geç gelmesi gerekiyordu.![]()
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
bir tavan gesanın tüm psikolojisini olumlu etkileyecek...son satılan 3 milyona yakın lotun hazm edildiğini işaret edecek...bu durumu dört gözle bekliyoruz..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
gesan büyüyüp serpildikçe aldığı ihalelerin de montanı büyüyor...gesan bir dev olma yolunda adım adım ilerliyor..ileride yurtdışından da büyük işleri alacağını tahmin ediyorum..
HORASANLI arkadaş sattın mı?
Hisse niye düşüyor? Satıcılar baya kuvvetli herhalde. Ayrıca ikili tepe olma ihtimali de var.
Yer İmleri