Sayfa 121/206 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon
Arama sonucu : 1643 madde; 961 - 968 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. 2020'den beri buradayım, 30'lu rakamlardayken deneyeyim dedim elimden aldılar. Daha da hiç denemedim bile. Bekliyorum,
    Bekliyorum,
    Bekliyorum,

Anlaşılan sahiden kurtlar sofrası burası, herkes çakal, tabi kimseye hesap soramam hakkım da değil.
    Allah selamet versin...

2. Diger hisselerden farki yok anlam yuklemeyin yukari cekip veriyorlar tahtacilarda ekmeginin pesinde. sermayesi kadar ceyreklik kar geldi düşük sermaye goygoyuna da surduler yukari verdiler bir sure toplanir 6-9 ay sonra bir x3 daha yapar yine verirler.. Benim dusuncem dip bolgesini de bilanco belirleyecek; 30 ml civari bize 60 bolgesinde dip yaptirir, 10 ml ve alti 43 lere kadar götürür 50 ml civari gelse zirveyi zorlayabiliriz... Ama sirketin bilancosu belli ve tahtaci da bunu biliyor cok iyi bilanco gelsecekse 90 lardan aşağı salmazlardi bence. 20-30 arasi gonderir 60 lari dip yapar havasi var gibi. Tabi ciro da 500 ml civari gelirse net kar tarafi dusuk kalsa da yukari ivmelenebilir.
    Daha once kront ta ayni sureci yasadim bekle x3 yap yatay asagi 1 yil, x4 yap yatay asagi 1.5 yil x3 yap derken 2021 de verdim kurtuldum ama o parayla teknolijiden devam edelim derken pkarti 2021 de 14-15 ten topladim. x4 x5 ile dolar bazli su an aldigimiz fiyatta enflasyona gore zarardayiz.
    Faizler buralardayken tahtacilar surse kime satacak hisseyi. 150-200 e surse kimse kalmaz ama ordan mali alip kaca surecekte satacak.!?? sene sonuna kadar en azindan yataya baglasa niye bagladi demem. Sonra vergi arastirmasindan ceza, kotu bilanco falan yine mali toplayacak vakti olur. Yeni oyun kurulur ekmek parasini kazanir tahtaci...

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Başkalarının dertleri ile dertlenmeyen insan değildir.
    İnsanlığın gereği budur.

Benim derdim sizlersiniz,
    Sattım, hisse düştü, yeniden alıyorum,
    Başkaları seyrediyor diye üzülürken,
    Bir ihtimal benim satışlarım düşürmüş olabilir diye?

Mayacıyım diye geçinenler,
    Trader olmuş haberimiz yok!
    Sn. Zungur dürüst çıktı, taktir ettim.
    Başkaları gibi al sat yaptığı gerçeğini gizlemedi!
    Mayacıların yanında dursa da gerçekler ortaya çıkıyor.
    Tek satan bizler değilmişiz.

Açın gözünüzü artık.
    Bu forumda her şey algı!
    Satmam diyenler en başta satıyor alıyor.
    Siz hala Çakalı bekleyin.
    Gelip sizi kurtaracak ha!
    Çok beklersiniz, tüm mallarını elden çıkartıyor.
    Sattı gitti, maya elde beklemeye devam.

2 lota 1 daire hayalini ben de kurmaya çalışıyorum.
    Nasıl bir şey acaba?
    Hayalini bile kuramıyorum!

Şimdi buna inanan çıkar mı, çıkar!
    1 lot 1 milyon lira, müthiş.
    Enflasyon hesaba dahil olursa,
    10 yıl sonra 1 lot 10 milyon olmalı!
    Yok benim kafa almıyor.

Zaten ben olduğum sürece eski zirveyi bile geçmek istemez!
    Kafasına kafasına çakarım!
    100 üstü için 4 sene beklendi,
    O film bitti,
    Yeni senaryo yazılıyor.
    Rolümüzü seçelim, sahneye çıkalım.
    Erol Taş rolü benim.
    Sayın yakupsrh mayacılıktaki ana mesajın ya tutarsa kısmı olduğunu herkez biliyordur sanırım. Mayacı olan hiçbir yatırımcının hayalinin kesin gerçekleşeceğine dair bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum. 2 lot ile bir daire alınabileceğini düşünmek hayal kurmanın da ötesinde ahmaklıktır. Tamamen yazım hatası 2 bin lot demek istemiştim. Sattığım lotlara gelince 120 üzeri sattığım lotlar portföyümün sadece %20 ni kapsıyor. Sizin kadar profesyonel olup elimdeki malları bedavaya getiremedim. %60 ile mayacı olmaya devam. Nezamana kadar 2 bin lot 1 daire alana kadar.70 tl altına düşerse hala % 40 yerine koyabilirim. O yüzden bana 60 da uyar ters çanağın gösterdiği 20 de bekleyecek zamanımda var kendi döngümü sağlayacak işimde. Fakat ihtiyacı olup çekmek zorunda olan ve eskiden benimde olduğum gibi sadece pkartta pozisyon açanlar için üzülüyorum. Dere kenarında bir elimde maya bir elimde kepçe ile bekliyorum. Tüm paydaşlara helalinden bol kazançlar diliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Zungur Yazıyı Oku
    Sayın yakupsrh mayacılıktaki ana mesajın ya tutarsa kısmı olduğunu herkez biliyordur sanırım. Mayacı olan hiçbir yatırımcının hayalinin kesin gerçekleşeceğine dair bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum. 2 lot ile bir daire alınabileceğini düşünmek hayal kurmanın da ötesinde ahmaklıktır. Tamamen yazım hatası 2 bin lot demek istemiştim. Sattığım lotlara gelince 120 üzeri sattığım lotlar portföyümün sadece %20 ni kapsıyor. Sizin kadar profesyonel olup elimdeki malları bedavaya getiremedim. %60 ile mayacı olmaya devam. Nezamana kadar 2 bin lot 1 daire alana kadar.70 tl altına düşerse hala % 40 yerine koyabilirim. O yüzden bana 60 da uyar ters çanağın gösterdiği 20 de bekleyecek zamanımda var kendi döngümü sağlayacak işimde. Fakat ihtiyacı olup çekmek zorunda olan ve eskiden benimde olduğum gibi sadece pkartta pozisyon açanlar için üzülüyorum. Dere kenarında bir elimde maya bir elimde kepçe ile bekliyorum. Tüm paydaşlara helalinden bol kazançlar diliyorum.
    2 bin lot yerine, 2 yazdığınız gibi,
    Galiba sizin hesapta da bir hata var?
    %20 satıp, nasıl %60 ile devam edebiliyorsunuz?
    Üstelik alttan aldıktan sonra!
    Herhalde sadece 120 değil,
    Başka fiyatlardan da sattınız,
    Yine yazarken hata oldu.
    O kadar a olsun, o da kabul.
    Sizi tebrik ederim.
    Doğru yolu bulmuşsunuz.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    2 bin lot yerine, 2 yazdığınız gibi,
    Galiba sizin hesapta da bir hata var?
    %20 satıp, nasıl %60 ile devam edebiliyorsunuz?
    Üstelik alttan aldıktan sonra!
    Herhalde sadece 120 değil,
    Başka fiyatlardan da sattınız,
    Yine yazarken hata oldu.
    O kadar a olsun, o da kabul.
    Sizi tebrik ederim.
    Doğru yolu bulmuşsunuz.
    Evet %20 de 90 tl satışım var.

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Boş ve gereksiz muhabbetlerden biraz faydalı konulara geçelim sayın T/A 70 TL altı kapanışlar bekliyor musunuz biraz teknik analiz işinden anlayan arkadaşlar 70 TL altı şelale gibi görünüyor diyor siz ne dersiniz
    Ben yazana kadar 70 altında kapanış olmuş bile...!!!

60-61 'e düşmek çok kolay. Alan satan çok azaldı. Tahta aşırı sığlaştı. Şunun şurasında herşey bir tabana bakıyor...!!!

Tahtacının planını çözmek zor. Kendisi de artık ne istediğini bilemiyor olabilir...???!!!

Zirveye göre %50 'ye yakın düşmüş durumdayız... Tahtacı kendisi de satıyor olabilir. Bizim bilmediğimiz olumsuz bir durum olabilir...!!!

En son sayın thejackalav. giderken veda eder gibi gitmişti. Acaba gerçekten borsadan toptan çıkıyor mu...? İnanın emin olamıyorum. "Yatırımcıyım, satmayacağım" derken; aniden ayrılık karar aldığı günden beri ALNUS öncülüğünde düşüyoruz...!!! Bildiği bir şey olmasa bu kadar ısrarlı satış yapmazdı...!!!

Bir süre kenara çekilip izlemek, 60-61 olursa tekrar düşünmek; eğer konjonktür düzelmişse yeniden yeni alımlar yapmak daha uygun olacaktır. Şu anda alanın resmen elinde kalıyor...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. kalavın bu hisseyi satacağı yok...

Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    kalavın bu hisseyi satacağı yok...
    Daha önce de bir kısmını satıp sonra yeniden almaya başlamıştı...!!!

Problemli zamanları önceden bildiği için herkesten önce harekete geçmesi çok normal. Hiç bir tahtacı piyasalar çökerken hisselerinin altına girmezler, bilakis önden kendileri satarlar ki; aşağıdan toplayabilecekleri nakit paraya sahip olsunlar ve tekrar yükseltebilecek gücü kaybetmesinler...

Benim de bu hissenin peşini bırakacağım yok. Şu ara piyasa çok karıştı. Düşüş sırasında hiç satmadan olabildiğince aldım ama daha fazla almak için acele etmek istemiyorum. Piyasalar çok karıştı, endeks sert düşüyor. Tüm tahtalar SAT verdi/verecek konumdalar. Yine satmadan, yeni alımlar için uygun zamanı bekleyeceğim...

Kimse satmazsa, tahtacı istediği kadar kendisi baskılayıp düşürsün, eline hiçbir şey geçmez. Aşağıdan mal alamadıktan sonra bir anlamı kalmaz. O nedenle ben malda bekliyorum. Benden ve benim gibi yüklü tutanlardan alamadığı sürece kendisi zararlı çıkacaktır. Yine de arada satanlar olduğu için tahtacının bir şey yapmasına gerek kalmıyor. Sakin sakin süzülmesine izin veriyor sadece...!!! Şu aralar öyle ciddi mal çıkma olayı da kalmadı zaten...!!!

Durum böyle olunca 60 'dan almayı bekleyenler neyi alacak merak ediyorum. Satan olmadıktan sonra boşuna beklemiş olacaklar. Satan olursa zaten ben dahil bir çok kişi hızlıca alıma geçecektir diye düşünüyorum. Çoğu kişi için zaman kaybı olmuş olacaktır...

NOT: Olası bir 60 düşüşünden sonra tepki verip biraz yukarılara gitmeden daha aşağılara düşeceğini sanmıyorum. Yine de en iyisini tahtacımız bilir. Her yola uyarız...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 121/206 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •