Ben mesela EKGYO düşünüyorum.Teknik ve temel anlamda.Hatta citi alımda.
Geçmiş dönemden YUNSA devam edecek gibi duruyor.(Sabah cesaret edemedik)
Ben mesela EKGYO düşünüyorum.Teknik ve temel anlamda.Hatta citi alımda.
Geçmiş dönemden YUNSA devam edecek gibi duruyor.(Sabah cesaret edemedik)
Stop Wishing Start Doing
Alka, alkım, uluun,eczyt, selec
gedza ve yünsa başı çekebilir ytd
KÜTAHYALI43
Yazdığınız şirketlerdeki beklenti sebeplerinizi de yazarsanız, bizlerde katıldığımız yada katılmadığımız yanları belirtiriz. Böylece daha sağlıklı bilgi alışverişi olur bence.
Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75
Hiçbir altyapı ve önçalışmaya dayanmadan amatör yorumdur.Asla yatırım tavsiyesi almayınız.
Vesbe: ihracat ve euro'nun durumu.vergi indiriminin bu 3 aylıkta sonlanması nedeniyle iç pazar satışlarda belki artış.
Tekerler: Kauçuk fiyatları düşmüş.Kış lastiği zorunlu uygulaması vs. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam geçen 9lukta ikiside felaketti.Öte yandan aklımda kalan goody'de döviz artısı brisada açığı(ytd)
Bi de traktör bu ara çok satmış diyolar.
(alkimle ilgili aklımda kalan bir konu vardı hatırlayamadım)
Sayın Yalın yorumlamazsa kesinlikle kaale almayınız.Temelden bilançodan anlamıyorum.
son dönem yüksek seyreden rafineri marjları tuprs'ın karını muhtemelen olumlu etkileyecektir, şirketin 3.çeyrek karı bir önceki kadar gelse mevcut fiyatla f/k değerini 8,15 değerinden 6,5 değerine getirebilir.
uşak son 2 senedir süren yatırımını şubat ayında bitirmişti, 6 aylık cirosu ve faaliyet karı şirket tarihinde rekor seviyelere ulaşmış durumda, 9 aylık karını ilgiyle bekliyorum.
anele'de iyi gelen ancak doğru düzgün fiyatlanmayan 6 aylık bilanço sonrası gene 9 aylık bilançosunu bekliyor olacağım.
önümüzdeki dönem muhtemelen yüksek seyredecek döviz kurlarını avantaja çevirecek temeli düzgün ihracatçı şirketleriimizi de (egeen, jantsa) izliyor olacağım.
bu vesile ile başta yalın hocam ve diğer temel analiz üstatlarımıza kıymetli paylaşımları için teşekkür eder, hayırlı kazançlar dilerim.
tşk.., syg.
Önümüzdeki dönemler için BRISA düşünüyorum.Portföyüme de ilave ettiğim bir şirket.
Ar-Ge önem veren bir şirket.2018 de faaliyet geçecek Aksaray fabrikası ile kapasite artacak.Pazar yollarını genişletmeye çalışması olumlu bir gelişme.Özellikle Çin-İran pazarına yönelik çalışmaları olumlu görüyorum.
Aksaray Fabrika yatırım maliyeti300 milyon USD. Şirketin tümü 578 milyon USD olarak fiyatlanıyor.Yatırımlardan dolayı şu anda finansman gideri var.
İlerleyen dönemlerde bu git gide iyileşecektir,diye düşünüyorum.
Selamlar...
Stop Wishing Start Doing
Yer İmleri