Sayfa 121/548 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 961 - 968 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Yatirin micro lotla bile islem yapmasi yeterli adamlar tahta uzerinde persembe ya da cuma alirlar bunu acayip bir sey olmazsa
    Devre 4.60 gercekten cok guzel goturduler .herkese bol sans diliyorum benden cok kazanirsiniz insallah
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Devre 4.60 gercekten cok guzel goturduler .herkese bol sans diliyorum benden cok kazanirsiniz insallah
    Erken degilmi ..daha takastan cikacaz..

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Erken degilmi ..daha takastan cikacaz..
    Yeter istese bu kagidi uzaya gotururler de baska bir kagitta poz ilave etmem lazim herkesin durumu farkli.
    Insallah 7 8 lira olur kalanlar kazanir
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Yeter istese bu kagidi uzaya gotururler de baska bir kagitta poz ilave etmem lazim herkesin durumu farkli.
    Insallah 7 8 lira olur kalanlar kazanir
    Eyvallah...

5. Teknik çizebilecek bir arkadaş varsa bilgilendirebilirse çok makbule geçer, olası hedefler hakkında bilgilenmiş oluruz,

6.  Alıntı Originally Posted by Angry Yazıyı Oku
    Teknik çizebilecek bir arkadaş varsa bilgilendirebilirse çok makbule geçer, olası hedefler hakkında bilgilenmiş oluruz,
    Sen yenisin galiba Daha onceki sayfalari oku ben yazdim. Kimse yuzune bakmazken. 4 kisi ile bir senedir buradayiz. Borsavizyon gitti kaldik 3 kisi

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    Sen yenisin galiba Daha onceki sayfalari oku ben yazdim. Kimse yuzune bakmazken. 4 kisi ile bir senedir buradayiz. Borsavizyon gitti kaldik 3 kisi

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Belki de bir miktar yerine koymustur 40 lardan)
    @borsavizyon

8. Dün başladığımız yere geri döndük. Ne yaptı şimdi bişey anlamadım.

Sayfa 121/548 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •