Hocam verdiğin linklere göre ben de 3.10 buldum stobu. Altına sarkinca rakama bakmadan yol verdim gitti. Tobo falan gördük daldık 10-11 kademe eksi yazdım. Sağolasın. Tecrübe olsun diye soruyorum. Öğrenmeye çalışıyorum. Teşekkürler...
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
kozal topigi in cin top oynuyor.. millet akıllı arkadaş o kadar bıkmış ki bu kozalaklardan bilanco döneminde bile kimse ugramıyor
ben kendi kişisel görüşümü söyleyim yabancı sanki bilmiyordu bilancoyu, iyi bilanco gelecek olsa fiyatlanırdı demek ki 2. planda bilanco .
yarın tepki gelir 6,10 gecerse 6,35 potada olur
bunun speği kolay para kazandırmaz.
kardeş bu hisseye yatırımcı lan hemen hemen çğuna vakf ldular.
bilineni yazmanın tekrarlanmasına gerek yk.temele itibar eden sayısıda az zaten.hazırcılar çğunlukta hiç bir arkadaş blanç dip ntlarını kumayı düşünmüyr.
temelde br srun yk.bekleyen kazanıyr vurgun peşinde lup ksa vadeci lan genelde kaybediyr.
sittin sene bu hisseden birşey lmaz diyenlerin bir bildiği vardır herhalde bizi uyarıyrlar sağlsunlar.
sağlıkla kal
abi kısa öz oldu ya
giydirdin bizlere de
abi sen bilançosuna bakmıssındır ne gördün vergilendirilmiş bilanco ile bunu mukayese edince.. Genel yönetim giderleri vardı kalem kalem bakabildin mi?
Uzuncu olduğu gibi kısacı olabilir be abi. Herkesin tarzı farklı sen alırsın 2 den 10 kadar beklersin. Ben alırım ömürlük diye pes edip 7,80 den cıkmak isterim vakit kaybı derim. Yani herkes maasallah senin gibi uzuncu olamaz ki o sabır olsa zarar yazmayız demi![]()
Yer İmleri