herkese smlar kozal formuna gecen sene bu zamanlar yazmıstım o zaman bır trend vardı 33 den 50 trendı o trendı yakalamıstım ama forum artık yazmıyorum oncelıkle buradakı paylasımları begenıyorum sayfada bırazda temel analız eksıklıgı oldgunu dusunuyorum
koza gurubunu cok ıyı tanırım sadece nacızane burada deneyımlerımı paylasmak ıstedım eskıden hısse nette 2011 2016 arası cok yazardık artık cok nadır sadece bazı twıttır yorumcularını kan emıcılerı gorunce paylasmak ıstedım ky neden hata yapıyor?
stratejı kurmaz hazırcıdır temel bılmez teknık bılmez twıttır ustad takıp eder onlar al der alır onlar alırken ustad satar hazırcıdır hızlı para kazanmak ıster ama ıs o kadar basıt dııldır ve cogu zaman kaybeder.temelsız ve hazırıcı ve belescı olamak ıster ama burada ky fırumda twıttırda zaman harcarken bırılerı onların cebınden parayı almak ıcın ortam olusturur takas olayına gelıınce kozada takasların yarısı oyundur.3 bacaklı ıslemler olur burada al gulum ver gulum koza stratejı kagıdıdır koza gurubu bışanco hıssesı dııldır bılanco hareketı yapmaz sorun sahıplık konusudur en son mahkemede ky bıraz akıllı olsaydı mart ayındakı mahkemede sonuc cıkmayacagını tahmın edebılırdı ve malı bırakması lazımdı aksıne dustukce aldı kozada oynayan gurup yabancı falan dııl zaten
sac ayaklarıydı marttakı mahkeme gunu sonuclara bakıp yenı bır fıyatlama yapabılır ama tutanakları goruldukten sonra bu hıssenın alıcısı gunlukcusu cok al benısı var bır sonrakı fıyatlamayı o zaman yapabılır koza gurubunda bılanco vs hıkaye yeterkı sahıplık bellı olsun strajınızı onuun uzerınıze kurarsanız koza gurubu ihya eder sızı bende teknık analızı severım ama teknık analız stratejı ıle bırlıkte yapıldıgında ıs yaoar onun dısında gunluk corba alırsınız onuda bır sonrakı sefer fazlasıyla gerı verırsınız ınsalar twıttrıda paralı egıtım verıyo dunku cocuklar bı nane bııldıklerıde yok bılen ınsan ınsanlarla ugrasmaz cok zordur ınsanlarla ugrasmak cunku ısın ozu bu yanı kelın ılacı olsa kendı kafasına surer stratejı ne zaman kurmayı ogrenırsenız o zaman para kazanırsınız hayal kurmadan herkese bol kazanclar ytd..
Yer İmleri