Sayfa 122/985 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 969 - 976 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by kosta Yazıyı Oku
    Super dun 1.42 alis bu gun 1,44 satis.
    Zaten kısa düşünen günlükçülük yapanlar bu hissede ancak birkaç kademe kazanabilir. Benim gibi bu hisse için uzv bekleyenler işte asıl kazananlar biz olacağız. Bu arada böyle birkaç kademe düşünürsen galip hisselerinde takıl. Daha çok kazanadabilirsin. Bak ben fonettede uzv ciyim. Oraya gelsen spek hergün 4, 50 den 4, 60 lara çıkartıyor. Yüzde 3 kar edersin. Burdan daha iyidir. Bu sözlerim sadece size değil. Tüm günlükçülüre boşa burda beklemeyin. Ytd.

2. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

3. terazi arsayı satsa gider sanırım
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    terazi arsayı satsa gider sanırım
    Arsa dediğin en fazla 5 milyon etsin etmez ama Trabzon un bir ilçesinde (taksimde olsa )

5.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    terazi arsayı satsa gider sanırım
    O arsaya takilmayin zira 3 krsluk arsanın hisseye etkisi olmaz. Kendisini satsa ancak kurtarır. Ytd

6. Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

7. Herkesin sesi soluğu kesilmiş. Yarın 1, 47 kapatma ihtimalimiz var diyeyim de biraz moral olsun.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Herkesin sesi soluğu kesilmiş. Yarın 1, 47 kapatma ihtimalimiz var diyeyim de biraz moral olsun.ytd
    Peki ertesi gun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 122/985 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •