-
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde net kabul edilen miktar 74,1 milyon tl
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde en düşük fiyat 98,785 tl, en yüksek fiyat 98,885 tl, ortalama fiyat 98,827 tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde en düşük basit faiz
*trt110226t13 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde en düşük bileşik faiz %11,95, en yüksek bileşik faiz %11,970, ortalama bileşik faiz %11,960
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ingiltere başbakanı, "ingiliz halkı için en iyi brexit anlaşması için çalışıyoruz"
*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "brexit için ikinci bir referandum yapmayacağız"
-
*erdoğan: Nereden bir tehdit geliyorsa, f16 oluruz, tanklarımızla, toplarımızla inlerine kadar gireriz, giriyoruz
-
*erdoğan: Abd bizden terörist istiyor, 15 yıl içinde 12 terörist verdik, ama biz bu teröristi istiyoruz, vermiyor
*erdoğan: Sen bir terörist istediğin zaman artık o teröristi alamazsın
-
*erdoğan: Yeni istiklal harbimizi savunmadan taarruza dönüştürdük
*erdoğan: Burnumuzun dibinde bir terör koridoru oluşturma çabalarına karşı sabrımız tükeniyor
-
*erdoğan: Fırat kalkanı ile attığımız adımı tüm sınırlarımız boyunca genişletecek güce ve iradeye sahibiz
*erdoğan: Türkiye abd'nin bölgemizdeki tutarsız politikalarının makasına getirilecek bir ülke değildir
-
*tcmb: M1 para arzı, 421,9 milyar tl (önceki 449,6mlr)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri