Sayfa 122/460 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 969 - 976 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. Adam güzel para kazandırdı helal olsun.BB BH kodu ile hangi hedef fiyat verildi bilen var mı? Anlayan anlamıştır zaten.YTD.

2. Bu hissenin yolu var hedef fiyatim vardi gider mi gitmez mi diye tereddüt ettim %50 hisse kaybettim bundan sonra anlasilan hedefime gelecek galiba

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by B0RSACI Yazıyı Oku
    Silkelendik mi yoksa deşifre olunca strateji değiştirdi mi demek lazım bilmiyorum.Ama yine yazıyorum:Yeterli talep gelirse anında çakar galip efendi..Ben 2 sefer girdim,çok şükür maaşı çiftledik.Sağol hemşerim galip seni seviyoruz..
    Kardeşim silkelendik mi bilmiyorum diyorsun önceki yazdıklarına bir bak bakayım tahta sahipleri silkeleme yaparken sen onlara ne kadar yardımcı olmuşsun.

PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    olur mu olur ağa bilir.
    22 sinde paylaşıldı mal gelecek yerler inşallah 3.50 4 aralığına kadar mal gelmez tahtaya açıkçılar götürsün tahtayı.yamyamlar beter olsun.ky nin kazanmasını istemeyen sırtlanlardır o açıkçılar.

5.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Kardeşim silkelendik mi bilmiyorum diyorsun önceki yazdıklarına bir bak bakayım tahta sahipleri silkeleme yaparken sen onlara ne kadar yardımcı olmuşsun.

PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Deşifre oldu ,yeterince talep gelmedi ve strateji değiştirdi,olan bu.Sonuçta yükselince ky zarar etmez.Kime yardımcı olmuşssak iyi olmuşuz,zira zarar eden yok bu fiyatlarla.

6. tabana basabilir........ytd....

7.  Alıntı Originally Posted by B0RSACI Yazıyı Oku
    Deşifre oldu ,yeterince talep gelmedi ve strateji değiştirdi,olan bu.Sonuçta yükselince ky zarar etmez.Kime yardımcı olmuşssak iyi olmuşuz,zira zarar eden yok bu fiyatlarla.
    Sizin yaptığınız yorumlar da kar edenlere ne gibi yardımcı oldunuz orayı anlamadım.Evet yükselince ky kar eder ama en fazla 1ml lot alır 3 ml lot satar ele verir tarzı yorumlarla ky korkutularak o bahsettiğiniz silkelemeye yardımcı olunarak ky erkenden malını satar bu yükselişi izlemek zorunda bırakılır.Siz yorumlarda hangisini yaptınız acaba? Sizin yorumlarınız da hep ele vermeden bahsediliyor. Sizin yorumlarınıza bakan birisi mal almaz aksine elindeki malı satar.Siz korkutarak alana mı yardımcı oldunuz yoksa korkarak satana mı? Birde kime yardımcı olmuşsak diyorsun ya.

8.  Alıntı Originally Posted by alitas46 Yazıyı Oku
    tabana basabilir........ytd....
    neye istinaden bu yorumu yapıyorsunuz ?

Sayfa 122/460 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •