Adam güzel para kazandırdı helal olsun.BB BH kodu ile hangi hedef fiyat verildi bilen var mı? Anlayan anlamıştır zaten.YTD.
Adam güzel para kazandırdı helal olsun.BB BH kodu ile hangi hedef fiyat verildi bilen var mı? Anlayan anlamıştır zaten.YTD.
Bu hissenin yolu var hedef fiyatim vardi gider mi gitmez mi diye tereddüt ettim %50 hisse kaybettim bundan sonra anlasilan hedefime gelecek galiba
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim silkelendik mi bilmiyorum diyorsun önceki yazdıklarına bir bak bakayım tahta sahipleri silkeleme yaparken sen onlara ne kadar yardımcı olmuşsun.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabana basabilir........ytd....
Sizin yaptığınız yorumlar da kar edenlere ne gibi yardımcı oldunuz orayı anlamadım.Evet yükselince ky kar eder ama en fazla 1ml lot alır 3 ml lot satar ele verir tarzı yorumlarla ky korkutularak o bahsettiğiniz silkelemeye yardımcı olunarak ky erkenden malını satar bu yükselişi izlemek zorunda bırakılır.Siz yorumlarda hangisini yaptınız acaba? Sizin yorumlarınız da hep ele vermeden bahsediliyor. Sizin yorumlarınıza bakan birisi mal almaz aksine elindeki malı satar.Siz korkutarak alana mı yardımcı oldunuz yoksa korkarak satana mı? Birde kime yardımcı olmuşsak diyorsun ya.
Yer İmleri