Sayfa 122/673 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 969 - 976 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Bu ******** hisse hayekin dediği gibi gidecek.sabır..önceden dediğim gibi bu hisse bana 30 bin zarara patladı...olur da ötekilerden kazanırsam bu da bu fiyatlarda buralarda olursa bir ihtimal alabilirim...şu an köşeye sikismamus olsam yarın klgyo alırım.hisse de galip ağa var.adam son 10 dakikada eksiden artıya geçirdi hisseyi..zaten kiler arasıra alıp sattığım hisse iyi kötü huyunu bilirim...ha elimdeki icbct de galip in ama,şu an ters te yakalandık.bundan çıkıp kiler e giriyor....

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    15 kasımda yazmıştım.klgyo o gün 4.20 idi.hatta dün borsanın sert düşüşünde 3.90 ı da gördü..bugünde 5.10 u gördü...ah galip ah. 7 den verdin icbct leri elimize...4 den alamadık klgyo ları.....

Ne rasyosu arkadaş spegi iyimi ona bak sen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. dels burda bir operasyon yok onu net soyleyebilirim

ha su bir gercek 3.50-4.00 arasindan en az 2 defa tahtaya operasyon yapildi

her seferinde asagidan toparlayip tekrar yukari yapiyordu.

su an bu olmadi cunku alttan butun mallarini asagi yukari kaptirdi. bu zaten takasta acik ve net bicimde gozukuyor.

valla ben sahsen bekliyorum. 12 aylik bilancolar aciklandigi gun. bu 3 lira piyasa degerinden f/k belki 3 bile olmayacak. 0.40 pddd olacak. gorecegiz bakalim.

simdi bu kardesler asagidan mal toplamak icin ellerinde kalan az miktarda mal ile asagi yapip insanlari dokmek istiyorlar. sadece durum bu

ben rahatim ve beklerim acelem de yok sahsen, daha once belirtmistim.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Görüyoruz şuan hisse 2.70

Şimdi bizde verdiklerimizi alabilirsek belki yerine koyariz

6. Altlar bomboş bin lota beş kademe deliniyor.
    İs yatırımdan satan büyük ihtimal derinlik kademe bilmeyen ky.

7. Neeee bedavaya şirket hissesimi satıyolarmışşşş [emoji23][emoji23] şaka bi yana bu ne saçma bi fiyatlamadır. Evladiyelik 2.94 den 5.000 lot aldım bakalım. Aslında borsadan çıkıp arsa alacaktım ama bu daha mantıklı geldi. Temettü vermeye başlarsa fiyat hızla yukarı gider. 2017 genel kuruluna katılmak için biriktirmeye başlayacağım. Hedefim 50.000 lot 2 yıl içinde. Para buldukça alacağım nasipse.. ytd...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Bi zamanlar nugyoda böyle bi hisseydi. Sonrası malum. Neden onun gibi olması

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 122/673 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •