Sayfa 122/269 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 969 - 976 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    4. Kısım bizi 2. Kısım ilgilendiriyor galiba

31.03 tarihinden önce zor.
    Bizi hangisi ilgilendiriyor,hangisi bilgilendiriyor,hangisi hissizleştiriyor valla belli değil,
    Tek gerçek var şirketler birleşecek ve ucuz ,ama bekliyoruz hala,meyi niye bekliyoruz ,bekliyoruz işte,ona sorsan bunu,buna sorsan onu bekliyoruz diyor.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Bizi hangisi ilgilendiriyor,hangisi bilgilendiriyor,hangisi hissizleştiriyor valla belli değil,
    Tek gerçek var şirketler birleşecek ve ucuz ,ama bekliyoruz hala,meyi niye bekliyoruz ,bekliyoruz işte,ona sorsan bunu,buna sorsan onu bekliyoruz diyor.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Taslakta tarih varmış yeni farkettim bu iş Nisan ayına kaldı galiba.

Tüm kişi ve kuruluşlar 31.03.2020 tarihine kadar Tebliği Taslağı’na ilişkin görüş ve önerilerini aşağıdaki görüş bildirme formu aracılığı ile Kurulumuza iletebilirler veya onitebligi@spk.gov.tr e-posta adresine ya da Kurulumuza yazılı olarak gönderebilirler.
    Tebliğ Taslağı için tıklayınız.
    Görüş bildirmek için tıklayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by promethe Yazıyı Oku

1 ocak-20 mart takas

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Takas için teşekkürler. Metro'nun elinde bu kadar mal olması şaşırttı beni. Aldığını sattı sanmıştım. Eğer satmadıysa bir bildiği var demek. Genel takas nasıl acaba?

4. Takaslarda gözükmüyor, metrodan alıp başka bir kurumdan satmış.

5.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Takaslarda gözükmüyor, metrodan alıp başka bir kurumdan satmış.

Eyvallah. Öyle görünüyor. Yuhh, yabancı resmen mal boşaltmış birleşme hikayesine, malı da ky ye yığmış. Birleşme haberi geldiğinde demek ki aslında öncesinden beri fiyatlama olmuş, hatta zirve yapmış fiyat, umarım en kısa zamanda birleşme gerçekleşir de ky zararını karşılar.

6. Yabancı oranına İş Yat.dan baktım şimdi, 2 Ocak tarihinde 42.73 olan yabancı oranı, 19 Mart'ta 33.52'ye düşmüş, nerdeyse % 10 'luk bir fark var.

7. 2.5 de tutacan anladik aman 2.60 cikarma trakya cam ortaklari malini zararina satmaz. tahtaci bekliyorsun olumsuz bir sey olsun biraz daha asagi basayim diye ah ulan ah dua et ayagim kaydi

8.  Alıntı Originally Posted by kapital Yazıyı Oku
    Yabancı oranına İş Yat.dan baktım şimdi, 2 Ocak tarihinde 42.73 olan yabancı oranı, 19 Mart'ta 33.52'ye düşmüş, nerdeyse % 10 'luk bir fark var.
    Yabancı payı dusmeyen hısse yok suan asıl konu ayrılma hakkı ve bırlesme fiyatı belirleyici olacaktır
    Ayrılma hakkı 3.48 ise bırlesme fiyatı daha yukarıda olacagı ıcın sadece sabırla beklemek gerekir

Sayfa 122/269 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •