Sayfa 122/865 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 969 - 976 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. 454.00 kapattı 04 Mayıs 2020 Pazartesi günü. Endeks 98.300 lere kadar düştü ve 98.800 lerden kapattı.

Yarın yani 05 Mayıs 2020 de Genel Kurulu var. Bedelsiz beklentisi şu an için kalmamış gibi duruyor. 08 Mayıs 2020 Cuma günü ise temettü ödemesi var. Yarın Genel Kurul da bu konu netleşir. Bundan sonra da olay biter.

Hayırlısı olsun. Ne diyelim !!! Bol kazançlar..

2. Sn Serkalgo Ben bedelsiz bekliyorum lakin yarın değil Bu yıl içersinde bir gece ansızın yönetim kurulu tarafından..Duyum falan değil sadece his..

3.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sn Serkalgo Ben bedelsiz bekliyorum lakin yarın değil Bu yıl içersinde bir gece ansızın yönetim kurulu tarafından..Duyum falan değil sadece his..
    Anladım, hissi olarak bir pozu taşımak hele hele böyle patron hissesinde pek bana göre bir şey değil doğrusu. Hayırlısı olsun Sn Lalezar.

Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Karton bugün niye düştü çünkü yarın bedelsiz vermeyeceğini bilenler sattı ve çıktı yani kağıdı bu seviyeye getiren neymiş bedelsizmiş bedelsiz yoksa Bu kağıt gitmez ha diyorsanız ki bana 600 700 750 gibi rakamlar orta vadede yeter endeksin durumuna göre zaten o seviyeye gelir ama öyle uçuk kaçık rakamlar sadece ve sadece bedelsiz ile gelir..karmış satışmış bilanço şu olmuş fasafiso Bu kağıttaki tek gerçek bedelsizdir aksini iddaa eden bu kağıdı tanımamıştır.

% 100 haklısın

5. Bende 10 yıldır her an bedelsiz verecek hissediyorum. Portföyümün 1/3 ü blokede.. sırf o his nedeni ile[emoji3][emoji3][emoji3] Genel kurul yada yönetim kurulu yetkisinin hiiiççç bir önemi yok. Olağanüstü gk yapar yine istediği zaman verir. Yeterki ünal he desin. Doymadı mnkym. Kefenin cebi yok Ünaaaaalllll......
     Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sn Serkalgo Ben bedelsiz bekliyorum lakin yarın değil Bu yıl içersinde bir gece ansızın yönetim kurulu tarafından..Duyum falan değil sadece his..
    SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Valla ne diyim haklısın doymadı gitti bu Ünal efendi lakin en doğrusunu yapıyorsunuz bir kısım ile trade verirse de kazanıyorsun vermezse de bravo ben açgözlü olduğum için yapamıyorum

7. 4/1 ini bende bağladım. en fazla aşağı maliyete gelir.. beklerim 2-3 ay..

8. Bu tahtada şunu gördüm yüklü pozisyonda biri satışa geçiyor.tahta sahibi bunu görüyor.Gördüğü anda ucuza almak için alışları pasiften yapıyor . Örneğin Geçtiğimiz hafta yatırım finansın bugün iş yatırımın satışlarına destek çıkmadı.

Sayfa 122/865 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •