Hiç debelenme çakal hiç...THY, Tüpraş,Tkfen,Halk tüm kağıtlar eksiyken Garan'ı alma çabalarını biliyorum
Yarın öyle ya da böyle yıkacaksın
Hiç debelenme çakal hiç...THY, Tüpraş,Tkfen,Halk tüm kağıtlar eksiyken Garan'ı alma çabalarını biliyorum
Yarın öyle ya da böyle yıkacaksın
Artık öyle bir ezberlediğimiz hareketler var ki; oyuncular aynı, kağıtlar aynı, hareketler aynı ne olup ne bittiğini çözmek zor değil..Dün endekse temiz verdiler tabi kapanışta genelde insanlar korkup sattığı için genelde hafif +GAP olur bir süre takılıp hızlıca negatife geçer..Bunu düşünerek %70 mal, %30 boş uyudum gece..
Dün kapanışta 10,42 THY ve 8,43 SASA aldım..Sabah + açtı THY hemen 10,56 , SASA 8,50 verdim..Beklediğim gibi patır patır döküldüler...Sasa 8,28-8,29 doldurdum 8,48 verdim..
Tüpraş 83,45 gösterdiler 84 civarı full aldım ve 86 civarı verdim o sırada Garan 8,20..Sonra Garan bir şahlandı sattığım Tüpraşları 85,9 aldım 86,4 oldu ve o sırada Garan 8,35'e çıktı ama Tüpraş'a o sırada yerliler akın edince bir vermeye başladılar öyle böyle değil..85'den sattım bu da benim bugün en kötü hareketimdi...
Kağıtlar arasında o kadar geçiş var ki anlatamam işte tuzak burda..THY mesela dün 11,28 gördü ama bugün tepki bile veremedi çünkü mal yemiş dün...Tüpraş endeks kötüyken 3 lira arttı ama endeks artınca adamlar bunu satış fırsatı olarak gördü geçirmeye başladı..Başka zaten kağıt yok doğru dürüst.. Tkfen, Petkim etkisiz elemanlar diğer bankalar gibi..
Bu dow gocer 22.5 i bulur.
O yüzden kardeslerim endeks short
Yer İmleri