Sayfa 122/925 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 969 - 976 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    ben bu bilançoyu görmezden geldim çünkü ben bu hissede şunu anladım .. ilk 3 bilsnçoya bakmamak gerektiğini , esas olan yıllık bilançodur krontta. bir de olumluyum çünkü defalarca yazdım covid19 ile gelen digitalleşme, uzaktan çalışkma ,artan eticaret ,vs hükümetin bilgi güvenliğe verdiği önem ve en önemlisi 2019+2020+2021 toplam harcanan ,harcanacak arge ve pazarlama 120 milyon tl bile geçecek! Yani şu anki yıllık satışların 2 katı

Ve de Borsa daima geleceği satın alır !
    https://pbs.twimg.com/media/EcHizmBX...jpg&name=large

ek olarak hisse fiyatlamasında esas olan sadece satışlar değildir.

Harcanan yatırım tutarları (kron bilişim şirketi olduğu için arge ve pazarlama),

şirketin pazarda ne kadar tanındığı ( forrester ve kuppinger cole raporları gibi),

Sektör durumu( covid19 ile daha da fazla önem kazandı )

Bunlar gibi daha bir çok faktör te hisse fiyatını dolayısıyla piyasa değerinin belirler.

Sadece finasallara göre hisse fiyatı oluşsaydı muhasebeciler en zengin insanlar olurlardı.

Satışlarımızın çok önemli bir kısmını son çeyrekte yapıyor olduğumuzu göz önüne alarak ve müşterilerimizle yaptığımız
    görüşmelerin ışığında, yıl sonu hedeflerimizde bir değişiklik yapma ihtiyacı duymamaktayız.

(Şirketin hedefi her sene yüzde 30 büyümek bir genel kurulda söylenmişti)

Buna göre bu sene yüzde 30 büyüse ( en az belki daha fazla büyür covid19 ile gelen digitalleşme, uzaktan çalışma vs sebebiyle) ,

seneye de en az yüzde 30 büyüse ...

2021 satışları 94 milyon tl olur ( tabi daha çok fazla da olabilir covid19 ile gelen digitalleşme, uzaktan çalışma vs sebebiyle )

Brüt kar marjı yüzde78 den ... 73,32 milyon tl brut kar çıkar

2021 yılında 50 milyon faaliyet gideri olsa ..

2021 yılı net kar 23 milyon çıkar . 2020 yılının 7 ayı bitti geriye ne kaldı ki

ufak bir not: borsa geleceği satın alır

Bana ne cityden, Bana ne deutscheden ,Bana ne Bıyıklıdan Sakallıdan, Bana yukarda yazdıklarım yeter de artar bana

Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    https://pbs.twimg.com/media/EcHizmBX...jpg&name=large

ek olarak hisse fiyatlamasında esas olan sadece satışlar değildir.

Harcanan yatırım tutarları (kron bilişim şirketi olduğu için arge ve pazarlama),

şirketin pazarda ne kadar tanındığı ( forrester ve kuppinger cole raporları gibi),

Sektör durumu( covid19 ile daha da fazla önem kazandı )

Bunlar gibi daha bir çok faktör te hisse fiyatını dolayısıyla piyasa değerinin belirler.

Sadece finasallara göre hisse fiyatı oluşsaydı muhasebeciler en zengin insanlar olurlardı.

Satışlarımızın çok önemli bir kısmını son çeyrekte yapıyor olduğumuzu göz önüne alarak ve müşterilerimizle yaptığımız
    görüşmelerin ışığında, yıl sonu hedeflerimizde bir değişiklik yapma ihtiyacı duymamaktayız.

(Şirketin hedefi her sene yüzde 30 büyümek bir genel kurulda söylenmişti)

Buna göre bu sene yüzde 30 büyüse ( en az belki daha fazla büyür covid19 ile gelen digitalleşme, uzaktan çalışma vs sebebiyle) ,

seneye de en az yüzde 30 büyüse ...

2021 satışları 94 milyon tl olur ( tabi daha çok fazla da olabilir covid19 ile gelen digitalleşme, uzaktan çalışma vs sebebiyle )

Brüt kar marjı yüzde78 den ... 73,32 milyon tl brut kar çıkar

2021 yılında 50 milyon faaliyet gideri olsa ..

2021 yılı net kar 23 milyon çıkar . 2020 yılının 7 ayı bitti geriye ne kaldı ki

ufak bir not: borsa geleceği satın alır

Bana ne cityden, Bana ne deutscheden ,Bana ne Bıyıklıdan Sakallıdan, Bana yukarda yazdıklarım yeter de artar bana
    kront türkiye faaliyetlerinden 4,9 milyon net kar etti abd iştiraki 2,96 milyon zarar 6 aylıkta nette 1,7 kar açıkladı turkıye faaliyetleri yıl sonu nette 20-25 mil kar açıklar asıl süpriz ironsphere aldığı 3 büyük işin muhasebeleştirmesi yıl sonu bilançoda olacağı için dudak uçuklatan bir kar açıklayabilir yazılım şirketlerinde ilk üç çeyrek bilançolar teferruat yıl sonuna odaklanılmalı

3.  Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    kront türkiye faaliyetlerinden 4,9 milyon net kar etti abd iştiraki 2,96 milyon zarar 6 aylıkta nette 1,7 kar açıkladı turkıye faaliyetleri yıl sonu nette 20-25 mil kar açıklar asıl süpriz ironsphere aldığı 3 büyük işin muhasebeleştirmesi yıl sonu bilançoda olacağı için dudak uçuklatan bir kar açıklayabilir yazılım şirketlerinde ilk üç çeyrek bilançolar teferruat yıl sonuna odaklanılmalı
    Kar ile ilgilenmiyorum bu sene için asıl beklentim, kar için 2021 senesinde büyük beklenti olacağı.. ki tekar yazayım buraya....

Borsa geleceği satın alır

4. Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    çomar ; Ben Üsküdar cenginde Sağ cenahı...
    çomar ;

Ben Üsküdar cenginde
    Sağ cenahı tutan
    Çomar Bölükbaşı
    İzoli Kürdi kabilesindenim
    Van dağlarında adım söylenir.

Biz bir sıfat olarak bilirken Çomar'ın aslında bir kişi olduğunu...
    22-07-2019, 10:05
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    bialnço geçen çeyrek te iyi gelmesine rağmen...
    bialnço geçen çeyrek te iyi gelmesine rağmen hisseye yansımadı.Bu çeyrek te iyi gelse ne olur hisseye yansımadıktan sonra. ha bu arada kendini yatırımcı olarak gören herif ve 12,6 tan hisse alan...
    21-07-2019, 20:37

7,964
    İzlenme
    1,241,265
    seneye büyüme , pazarlama masrafları arge...
    seneye büyüme , pazarlama masrafları arge masrafları diye diye bedelli patlatırrsa hiç şaşırmam. söyledik ya hayalperest diye hayalle para kazanıyor , kolay yoldan
    19-07-2019, 21:49
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    İzlenme
    1,241,265
    bu dünya devi olunca , diğer global amerkan...
    bu dünya devi olunca , diğer global amerkan şirketleri de dünya dışı büyüklüğe , uzay devleri şirketleri olurlar şu ileride olacak falan , uzun vadede falan yav kaç sene sizin vadeniz? 20-30...
    19-07-2019, 19:14
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    koskaca mı? 20 milyon dolarlık sıradan bir şirket...
    koskaca mı? 20 milyon dolarlık sıradan bir şirket ,amerika teknoloji şirketlerinin yanında bu sıradan bile olamaz.
    19-07-2019, 17:46

19-07-2019, 17:27
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    2016 yıllık efsane bilançodan sonra , zaten...
    2016 yıllık efsane bilançodan sonra , zaten çalışan sayısı 2 katına çıkmış , pazarlama gideri ise 9 kat arttı ama bunu sonucunu görmeden nereden çıktı bu arge merkezi ? yine karı mı eritmek için mi...
    19-07-2019, 00:04
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    zaten bu uzun vade hiç bir zaman kısa vade olmadı...
    zaten bu uzun vade hiç bir zaman kısa vade olmadı ki... 3 sene önce hayal sattı, gelecek güzel olacak diye , sonuç? 3 sene geçti... burdan yine uzun vade güzel olacak diye argeye yatırım...
    18-07-2019, 18:28
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    bu haberden anlaşılan bu herif, nasıl 2 senedir...
    bu haberden anlaşılan bu herif, nasıl 2 senedir pazarlama gideri yapıp hayal sattıysa, bu seneden itibarende argeye harcama yapıp yine hayal satacak
    16-07-2019, 10:02
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    ben diyorum anya o diyor konya.. ah be usta ben...
    ben diyorum anya o diyor konya.. ah be usta ben sppek olsam seninle uğraşırmıyımm .sende patronun gibi hayalperestin , hayallere dalıp hayal satmaktan başka bir şey yaptığın yok.

Yav el insaf ,...
    15-07-2019, 19:03
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    2017 yılında , hayalperestin rakip olarak...
    2017 yılında , hayalperestin rakip olarak gördüğü cyberark bugün rekor kırdı yine. 2017 yılında kron ortalama dolar bazlı 60-65 milyon dolardı şu an 20 milyon dolar, ...
    14-07-2019, 15:57
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    bunu da hatırlatmak için tekrar koyuyorum.Tl bazı...
    bunu da hatırlatmak için tekrar koyuyorum.Tl bazı hesaplamak için getirileri 4'e çarpın .
    14-07-2019, 15:56
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    ek olarak anlaşılması daha kolay olsun diye...
    ek olarak anlaşılması daha kolay olsun diye yazıyorum, 2009 yılında dow jones endeksine yatırım yapanlar( dikkat edin endeks diyorum, öyle hisse araştırmadan direk endekse yatırım yapanlar) TL...
    14-07-2019, 14:16
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    bu lanet , hayal satılan hisseden sembolik bir...
    bu lanet , hayal satılan hisseden sembolik bir miktar kaldı onuda çıkar çıkmaz, amerika borsasına yatırım yapıcam.on yıllarca döviz bazında bu bistin reel getirisi ortada bu lanet hisse gibi de...
    14-07-2019, 14:14
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    yani satışlarda tl bazında yüzde 30 büyüme dolar...
    yani satışlarda tl bazında yüzde 30 büyüme dolar bazında ise yüzde 0 büyüme olacak diyorsunuz... ee bu bist kumarhanesine ben niye yatırım yapayım?
    12-07-2019, 10:41
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    somutu bilmem ama soyut gelişmeler 2016dan beri...
    somutu bilmem ama soyut gelişmeler 2016dan beri devam ediyor , hayal satmak gibi bolca var.
    11-07-2019, 15:55
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    ee muhakkak kazanır sabreden, bu çoğu hisssede...
    ee muhakkak kazanır sabreden, bu çoğu hisssede geçerli, önemli olan zaman.. kaç sene? Ek olarak tl bazında 3 sene önce yatırım yapmış birisi bu herifin 2016 faailyet raporunu okuyan birisi 10...
    10-07-2019, 13:06
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    varan 1 , hayal 1 : 27 temmuz 2016 ...
    varan 1 , hayal 1 :

27 temmuz 2016 https://www.fortuneturkey.com/turk-y...si-atagi-36722

varan 2, hayal 2 :

2016 faaliyet raporu

2016 yılı,müşteri memnuniyetini...
    10-07-2019, 12:18
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    eeee patron böyle hayalci , hayal satan biri...
    eeee patron böyle hayalci , hayal satan biri olunca bazı "sözde yatırımcı" lar da hayaperest olması da son derece doğal bir durum
    10-07-2019, 00:12
    lionnesCevaplar
    7,964
    İzlenme
    1,241,265
    yav ne oldu bu katar stadyumları sahi ? ...
    yav ne oldu bu katar stadyumları sahi ?

https://www.bloomberg.com/news/artic...um-wi-fi-deals

tam 3 sene önce. bu satdlarla hayal...

kron 8 9 lirada iken bunlari soyleyen siz bugun 30 liradan habire kronu cilaliyorsuzunuz , ne is tir?
    hani bist kumarhaneydi hani kront en buyuk dalavere sirketiydi. lutfu bey en buyuk hayalciydi?
    yuzde otuz yillik buyume hedefi o zaman hayaldi size gore simdi niye hesap kistasi oluyor?
    yoksa o zaman yaptiginiz keriz silkelemeydi bugunde pazarlamami yapiyorsunuz?

hisse 8 lirada iken maliniza sahip cikin satmayin diye arkadaslara spek adami yada comar dediginiz icin bir kere bile ozur dilediniz mi madem hisse iyidir diyorsunuz 4 kat artan fiyata ragmen hala yuksek hedefler gosteriyorsunuz
    , demekki onlar zamaninda hakliymis yatirimcilarmis, spek adami degillerrmis, ozur dilediniz mi kendilerinden?
    Son düzenleme : Yatirimciali; 03-08-2020 saat: 00:44.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

5. moderator bey efendi şu '' Yatirimciali '' ye mudahale edermisiniz lütfen.. teşekürler.

6. kızgınlıktan , bıkkınlıktan ve de beklenmekten dolayı söylenmiş o anki psikolojiyle sözler ... Az değil 3 sene bekletti....

7. o değilde katar stad iş ne oldu sahiden iyi hatırlattın kardeş

8. bende onu diyorum iste bekletti, beklettiginede degdi , sabreden ekmegini yedi. sabrin meyvesi guzeldir.
    o zaman kotudur diye mal sattirdin simdide 4 kat pahali iken mal aldiriyorsun, moderator senin o kadar hakaretine mudahale etmemis yazmissin istedigini ben hangi kuraldisi yaziyi yazmisimki mudahale istiyorsun?

ben prensip sahibi adama saygi duyarim.

ucuzken kotuledigin mal 4 kat pahaliyken nasil birden bire ve aniden iyi oldu, iyi gostermeye calisiyorsun?

madem gunde 15 kere krona cilalama yapiyorsun, en azindan yeni buraya gelen arkadaslarin cok degil bir sene once krona

gunde 15 kere karalama yaptiginida bilmeleri haklaridir.

ucuzken kotu olan bir mal pahaliyken neden bu kadar iyi oldu bilmeleri haklaridir.

krona afaki hedefler veren iki sene sonraki karlari hesap eden sen katar stadyumununuda ali sami yenide bir zahmet anlativer gari.

kront yatirimcisi olan ben senin krona 8 lirada iken yaptigin karalamalardan dolayi yaptigim yatirimdan en ufak bir yilginliga ve supheye dusmedim ama su anda senin kronu fiyati yediden otuza cikmisken ovmelerini, yere goge sigdiramamamani hicde hayra yormuyorum, kusura bakma.
    Son düzenleme : Yatirimciali; 03-08-2020 saat: 00:35.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

Sayfa 122/925 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •