Sayfa 122/1002 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Hiç unutmam emniyet kemeri yasağı ilk konduğunda emniyet kemeri bağlı olmadığı halde bağlı imiş gibi gösteren aparat icat etmişti necip halkımız.Adam sıkılıyor fobisi var,emniyet kemeri takınca türlü türlü ruhi sıkıntılar ortaya çıkıyor,şimdi bu vatandaşımız mağdur mu olsun,o insan değil mi,araba kullanmasın mı,gavur bunu anlamaz anlatamazsın,bir nevi nato kafa nato mermer durumu.Bizim halkımız zor durumların ilacı olan mucizevi bir halktır.Salgın başında misal pis tuvalet alışkanlığı olmayan fransızı italyanı falan telef olurken bizde tek vaka çıktı mı.Çıkmadı ve çıkamaz ,dünyada en son bizde covid gözlendi.Neden çünkü tuvalet çıkışı afedersiniz biz el yıkarız ,gavur ne eder eski fransadaki saraylar falan hepinizin malumu arkadaşlar.Sonra dsö dünyada covidi salgın ilan etmeden bir gün evvel melun hastalık malesef bizde de gözlendi.Yani o son gün de yırtaydık dünyada salgın ilanına rağmen melun hastalığın gözlenmediği tek ülke olarak şanlı bayrağımız dünya haritasında bir gurur vesikası olarak dalgalanacaktı.Nedenini biliyorsunuz ,elbet türk geni ve tuvalet çıkışı el yıkamamız.Gavur bunların hiçbirini gavur olduğundan ne anlar ne kabul eder,nato kafa nato mermer demişmiydim arkadaşlar.

US10Y, küçük bir yol ayrımı YTD

Benim bacanaklardan 2 si covid olmuştu hafif geçirmişlerdi..Bu gün 3 cü bacanağında covid olduğunu öğrendim.Akciğerde sıkıntı varmış ve 7 gün geçmesine rağmen hala kötüymüş..Adam bir doz çin aşısıda olmuş..Bu bacanağın abiside covid ten ölmüştü....Bu iş gerçekten sıkıntı vermeye başladı...Ciddi bir nüfus azalması yaşanacak gibi duruyor....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim bacanaklardan 2 si covid olmuştu hafif geçirmişlerdi..Bu gün 3 cü bacanağında covid olduğunu öğrendim.Akciğerde sıkıntı varmış ve 7 gün geçmesine rağmen hala kötüymüş..Adam bir doz çin aşısıda olmuş..Bu bacanağın abiside covid ten ölmüştü....Bu iş gerçekten sıkıntı vermeye başladı...Ciddi bir nüfus azalması yaşanacak gibi duruyor....
    Evet sıkıntı buyuk ınsan durumun ciddiyetini başına gelince daha ıyı anlıyor.

Powell:
    -ABD ekonomisi ancak herkes refahtan pay alabildiği zaman tam potansiyeline ulaşacak
    -ABD ekonomisi ilerleme sağlıyor

Fed Başkanı Powell:
    -ABD'de ekonomik görünüm daha iyi ancak sorunları henüz tamamen atlatamadık
    -Ekonominin yeniden açılıyor olması daha fazla ekonomik aktivite ve daha fazla istihdam demek

Powell:
    -ABD ekonomisi ancak herkes refahtan pay alabildiği zaman tam potansiyeline ulaşacak
    -ABD ekonomisi ilerleme sağlıyor

Fed/Powell:
    -Dijital para konusunda aktif olarak çalışıyoruz, bir yarış içinde değiliz
    -Dijital para çıkarma konusunda henüz karar almış değiliz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Pitkoyin..sakat...YTD

Ceyhan prensi, Adana..

Daha da sakat..56.065 stop..YTD

Yıl sonu 6.75 bekliyoruz..Kaynak Bloomberg, HSBC, Robin, Timoty ve saz arkadaşları...

Yardır..al sana yol haritası..YTD çünkü yardırmaya da bilir..E dalgasını da üçgene çevirebilir, bilmek imkansız..

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yıl sonu 6.75 bekliyoruz..Kaynak Bloomberg, HSBC, Robin, Timoty ve saz arkadaşları...

Yardır..al sana yol haritası..YTD çünkü yardırmaya da bilir..E dalgasını da üçgene çevirebilir, bilmek imkansız..

Yalnız ağbal kalsa o tahmin doğru çıkacaktı çünkü dünyada dolaşan çok büyük bir dolar sirkülasyonu var durmadan arz artıyor yani normaldi o seviye yalnız işte klasik Türkiye şu an bırakalım 6.5’u 8.5’lar bile hayal olacak yıl sonu 9.5-10 arası kapatır

Sayfa 122/1002 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •