Kullanici olarak bende yazayim 
bende robot 5 saniyeye ayarli bu rakam size ve sizin bilgisayariniza bagli
5 saniyede sizin sartlariniza uyan her hissseye 2 emir gonderiyor spot alis ve vadeli satis sekilde . bu emirleri gondermeden once aktif kademelerdeki lot sayisini kontrol ederek gonderiyor
benim loglarda neden dediginiz zamana kadar sadece sekerbank a gonderdi cunku o esnada bende ayarlarda 80 ustu verenlere ac seklinde idi ve malum sadece sekerbank vardi
bugun kullandigimiz para 1 hafta once actigimiz bugun 0 degerine yakin olupda kapattigimiz bakiye idi o yuzden saat 17 ye kadar yuksek oran bekledim zaten cok fazla hisse secenegide yoktu yani geri kalan bakiyeyi komple 80-90 dan sekerbank a baglayabilirdim normalde riski minimize etmek lazim bu yuzden bakiye bosta kalmasin diye araci kurumda kalan bakiye getirisi 15- 18 burdan ise 40 ustu bulduguna ac diyerek islemler yapildi
robot her 5 saniyede 2 emir gondermiyor bu kisim sizin sartlariniza ve sartlara uygun hisse adedine gore
robotu 40 ustune ac seklinde ayarladiniz ve o esnada 10 adet 40 ustu hisse varsa robot 5sn dongude bu hisselerin hepsine 2 ser adet emit gonderiyor
ben sanirim 1 haftadir kullaniyorum degilmi Bear Abi ?
5000 emir gonderdim ise bunun belki maximum 5 tanesi pasife dusmustur . ama bundada robotun bir sucu yok
neden pasif e dustu hisse taban.tavan yada devre kestigi zaman islem acamiyoruz ama devre kestikten sonra tek mir toplamada hisse aktifde gozukuyor ve dogal olarak robot emir gonderiyor boyle zamanda pasife dusuyor
Bear abi bana ilk gonderdiginde ekranda izleyip sorular soruyordum aklima gelen butun sorularin cevabi zaaten daha oncede dusunulup robota eklenmis
robotun 2 yerden ayarlarini kontrol edebiliyorsunuz 1 ideal uzerinden 2 exell uzerinden
buda hatayi minimize ediyor ornek siz exell dosyasini actiginiz zaman robot otomatik olarak duruyor yanlis bir sey yapsaniz da exell sayfasini kapatincaya kadar robot calismiyor siz 60 yerine 6 yazdiniz ne bulursa aciyor
ama exell acik iken robot calismadigi icin defalarca kontrol edip sonra exell i kapatabilirsiniz
emirleri her zaman aktif e yollamak daha guzel . cunku pasife dusme ihtimali cok az siz emirleri pasife gonderdiniz vadeli de emir gerceklesti spotta gercfeklesmedi o zaman arbitraj gelirinden olma ihtimaliniz var
benim gordugum guzel olan taraflarindan biriside su 50 adet hisse mi var
ornek x bakiyeyi bu 50 hisseye bolup ayarlari exell den yaparken x/50 seklinde cikan bakiyeyi guncele fiyatlara bolup her hisse icin x/50 ye gore acabilecegi lot adetlerini hisselere gore girmek
parasini tl mevduatta tutanlar icin cok iyi bir robot . getirisi vadeli mevduattan daha iyi
benim sansima basladigim zaman yuksek oranlar vardi 40 ile acilmis olsa bile vadeli mevduattan daha iyi

Originally Posted by
yuji
Hocam yukardaki işlem loglarından anladığım kadarıyla robot 5sn'de bir dönüyor ver her seferinde 2 emir yolluyor(1 short + 1 spot alış) doğrumudur?
Böyle yapmanızın özel bir sebebi var mı? Her döngüde n tane emir yollamanın sakıncası olur mu?
Hisse bazlı açılacak pozisyon için maksimum bir limit mi var? 17:48e kadar 90+ SKBNK'ları toplamış sonra diğer daha düşük getirili hisselere geçmiş çünkü
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri