Sayfa 122/990 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Sabah tepkiye aldım ama hiç umudum yok, para getirmeyenlerin hisselerini satarlar muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Akşam seansı hareketli olacak......

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

5730- 5750 aralığına tekabül eden mor çizgiye dikkat çekmek istiyorum, yukarı yön umutların korunabilmesi için mor seviyenin üstüne çıkmamız gerek-şart.. buralar, aynı zamanda önceki haftadan vadelide blok pozsiyonların taşınma maliyetlerinin alt sınırı.. kritik öneme haiz yerler..

malsız ve pozsuz beklemedeyim ben.. baz senaryom, son saate kadar mor aşamadan hafif bi yukarı tempo, esaslı satışın gün sonu gelmesi, beyzbol sopasının piyasanın beynini darmadağın etmesi.. gün içi mor üstüne çıkarsak, o vakit pas geçerim, short için yeter-şart moru tekrar aşağı geçmesi olur.. long oynamak bugün için kitabımda yazmıyor
    saat 12 çizdiğimiz senaryo aynen gerçekleşti- mor denendi, ve ordan aşağı döndü.. esaslı satış son saat içinde geldi

hisse shortları kapanış eşleşmesinde kapattım, endeks shortlar full short devam
    herkese iyi akşamlar, cehape tayfa hariç

4. BIST 100 ENDEKSİ BUGÜN %3.20 GERİLEDİ (5170), TOPLAM GÜNLÜK İŞLEM HACMİ 130 MİLYAR 383 MİLYON TL OLDU
    __________________________________________________ __

Umarım Long yakalananların bu günlük zararları çok değildir.
    SIĞIR Kimmiş gördük hep beraber.
    Bu işin şakası yok,gazoz kapağınla da işlem yapılmıyor burada.

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sabah tepkiye aldım ama hiç umudum yok, para getirmeyenlerin hisselerini satarlar muhtemelen.
    Sistem satta pala emtiada, bistte şoför kamyondan geçen hafta atladığı için tahtalar sahipsiz, trend aşağı doğru gidiyeah
    Hamdım Piştim Yandım

6. Çok kırılmaya veya üzerinize almaya gerek yok. Her saçma insan kaale alınırsa bu dünya yasamadan biter. Takmayın boş herif belli.
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

BIST 100 ENDEKSİ BUGÜN %3.20 GERİLEDİ (5170), TOPLAM GÜNLÜK İŞLEM HACMİ 130 MİLYAR 383 MİLYON TL OLDU
    __________________________________________________ __

Umarım Long yakalananların bu günlük zararları çok değildir.
    SIĞIR Kimmiş gördük hep beraber.
    Bu işin şakası yok,gazoz kapağınla da işlem yapılmıyor burada.

YTD
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Çok kırılmaya veya üzerinize almaya gerek yok. Her saçma insan kaale alınırsa bu dünya yasamadan biter. Takmayın boş herif belli.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eleştri yapabilir ama hakaret ASLA olmamalı.(SIĞIR ne demek.?)
    Herkes düşüncesini yazmakta serbest.
    Ben İzmir de onu bulursam burnuna halka takıp kordonda dolaştıracağım.(lafı bana ise)
    Burada Viop hakkında uyarı yazan az sayıda kişi var ki uyaran kişilerden biri 16 yıldır VİOP ta işlem yapıyor.
    Saygısız,terbiyesiz bu adam.

YTD

8. Bence herif sandviç yapıp yiyor, esas parayı gün içi al satdan kazanıyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 122/990 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •