Sayfa 122/343 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 969 - 976 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Sayın Lookpack
    Sizden şöyle derin ve doyurucu bir analiz rica etsek
    Bizi engin bilgi ve deneyimlerinizden mahrum bırakmayınız lütfen!

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

2.  Alıntı Originally Posted by KARAMURSEL Yazıyı Oku
    3. ceyrek bilancosu haftaya mı acıklanıyor?birde petrol fiyatının bir miktar dolar bazında artması karlılıga olumsuz etkisi ne kadar olabilir?
    Petroldeki artışın hammadde fiyatlarına yansıması zaman alıyor. Bir de direk petroldeki artış kadar hammadde fiyatı artmıyor. Mesela benim takip ettiğim sitede petrol fiyatları artmasına rağmen hammadde fiyatları geçen hafta düşüş gösterdi.

Aybaşı olduğundan biraz nakıt sıkıntımız var.ama anavatandaki bi dostuma bugün pasıften 5.15 den biraz aldırdım onunda vadesı 2023...ey Cb lotları kaptırıyon 20 sinde kiralar yatınca yine alım yapcaz...son 48 saat bilanço için

4. Tüm şirketlerde 3. çeyrek bilançoları çok güçlü geliyor. Bakab'ta da önceki iki çeyreğe göre daha iyi bir bilanço gelmesi lazım. Ancak patronun alış zamanlaması bana tuhaf geliyor. İnşallah olumsuz bir sürprizle karşılaşmayız.

Olumsuz suprız N olabilir kar dusuk çıkar fiyat gerı gelir alım fırsatı olarak kullanır eee biZde alıcaz zaten.... Koparmazsa kağıdı dusuk fıyattan daha yeni alıcı gelir....vallah Bn 2023 E kadar beklerem ama Cb nın yası 2023 u görmeye yetmez...o düşünsün..,

6. İlla ayın 9 unda açıklayacak bilançoyu! Koskoca bankalar, sanayi şirketleri açıkladı, ne bitmez bir muhasebe işleri var ki saya saya bitiremediler sanki kar'ı, her zamanki gibi akşam 18:30 dan sonra açıklayacak gibi duruyor,

7.  Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    İlla ayın 9 unda açıklayacak bilançoyu! Koskoca bankalar, sanayi şirketleri açıkladı, ne bitmez bir muhasebe işleri var ki saya saya bitiremediler sanki kar'ı, her zamanki gibi akşam 18:30 dan sonra açıklayacak gibi duruyor,
    http://www.borsagundem.com/haber/pol...-haber/1247106

Bakabda hammadde olaeak polietilen kullanıyor dıye sanıyorum.forumda sureki hammadde fiyatını payalaşan arkadaslar vardı.Bu haber bakamb için olumlu olarak degerlendirilebilir mi?9 yalık kar haftaya Cuma mı acıklanıyor.

SN Karamürsel bilgiyi ıskaladınız galiba bilanço yarın aksam saat 18:59 da gelecek .polietılen konusunda ise yorum yapacak bilgıde degılım

Sayfa 122/343 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •