AYEN,FLAP,CEMAŞ,BEYAZ....1 lot da yonga.....!!!
Yola devam......!!!!
Zamanla burdan hisseler çıkıp ,yeni hisseler girecektir....!!!!
AYEN,FLAP,CEMAŞ,BEYAZ....1 lot da yonga.....!!!
Yola devam......!!!!
Zamanla burdan hisseler çıkıp ,yeni hisseler girecektir....!!!!
Prosedürü ben de bilmiyorum kardeşim....SPK onayı geldiğini biliyorum....!!!
Dediğim gibi YONGA artık nereye düşer,çıkar bilinmediği için bulaşmam ben.....!!!
Boşverin bu yongayı...Zaten artık yongayı ve diğer SİP hisselerini de yazmayacağım.....!!!
ANAKARARGAH CEMAŞ ,ve diğer vurkaç hisselerimi yazacağım.....!!!
Viking kardeşim artık yonga bizim için tarih oldu.....Arkana bile bakma.....Beni burada anlayan tek tük kişiden birisin....!!!
14 ocak 2010 da 23 bin sermaye ile borsaya girip üzerine tek kuruş para koymadan bu parayı milyona çıkardım dedim....!!!
19 Ocak 2018 de ise 28 bin tl ile tekrar başlayıp 3 yıl içinde milyon tl ye ulaşma hedefiyle tekrar başladım dedim...!!!
Daha ne diyeyim arkadaşlar?
Bakın 28 şubat itibariyle 47.200 tllere ulaştım Allahın izniyle.....!!!
Nasiplenen nasiplensin ,nasiplenmeyen okusun okusun palavracı deyip gülsün bana....!!!
Daha ben size ne diyeyim?
Akşam akşam benide güldürdün.Huyumdur sattığım hisseyi almamk için elli takla atarım.Yonga ya daha bulaşmam %300 almışım yetr.Ensendeyim.Cemaşşşş ayennn yarın alıştayım.Ama param az , olsun az olsun benim olsun. Demiştim sana maaşı alim başlarım diye.Nasılsa abimin ev kredisi çıktı parayı o na verdik cuma tapudalar.Banada tekrar sıfırdan başlamak kaldı.Ne yalan söylim alacak pek hisse bulamamıştım bayadır yonga ve yibitaş ta olduğum için.Senin bu 2 hisse aklıma yattı.Yatmasa zaten şirketin sahibi gelse aldıramaz bana.
Tatar kardeşim abdnin muhtemelen nisan ayında Türk bankalarına ceza kesebilecegi durum mevcut malumunuz...bu durumda piyasa ne olur tahminin nelerdir ..malda yakalanmak sıkıntı olmasın nedersin..
Tatar kardeşim emekli parası eridi sıfıra on kaldı.en son ersu da tokatlanıp ipeke nin bilançosuna ümitlenip yüksekten aldık gene zarar. 2016-2017 bilançolarında beklenti var, yani bir ayı bulur.
Yorumlarından etkilendim,son bir çırpınışla cemas. Ne dersin.
YTD
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri