Sayfa 122/151 İlkİlk ... 2272112120121122123124132 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. hala erken konuşuyorlar diyor ya. eurusd 1.1410 lardan millete short dedin. 1.177 oldu. arada stopun olsa ne yazar. vop 127 binden short dedin 134 bin oldu. gold 1247.75 vadeliden short dedin. bir günde spotu 1265 oldu. dxy keza öyle. neticede ne diyor. dolar artacak. biz de diyoruz artacak. ama herşeyin zamanı var. paritede, gold da bistteki tersolarini kalıp battıktan sonra dolar artsa ne olur. bir şeyi 40 kere söylersen olur. dolar nasılsa artacak. arttığında ben demiştim olacak. eee diğer fiyaskolar nolacak. incelenecek çok şey var.

Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    hala erken konuşuyorlar diyor ya. eurusd 1.1410 lardan millete short dedin. 1.177 oldu. arada stopun olsa ne yazar. vop 127 binden short dedin 134 bin oldu. gold 1247.75 vadeliden short dedin. bir günde spotu 1265 oldu. dxy keza öyle. neticede ne diyor. dolar artacak. biz de diyoruz artacak. ama herşeyin zamanı var. paritede, gold da bistteki tersolarini kalıp battıktan sonra dolar artsa ne olur. bir şeyi 40 kere söylersen olur. dolar nasılsa artacak. arttığında ben demiştim olacak. eee diğer fiyaskolar nolacak. incelenecek çok şey var.
    Sen dogrusunu yaz gorelim

HTC Desire 820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

3.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku

Lütfen alıntılamayın şunu eşelenir eşelenir gider. Adam gece gündüz mesaide işte.Forum sapığı yada yüksek ihtimal bir psikolojik rahatsızlığı var kendi kendine konuşuyor hani cevap veren oldummu seviniyor garip bir tip.
    Engelleyin geçin bunları türkçesi gereksiz işte.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Eurtry supdemde günlük pinbar var

şuan test barında o yüzden euusd aşağı gelirken usdtry yide ufaktan geri aldılar.
    Şu test işi bitsin gene diyorum %2 lik gün olabilir var o ihtimal 14,00 PPK önemli bugün sürpriz faiz indirimi gelebilir.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku

geriye bakarsan ne yazdıklarım var. eurusd 1.161, 1.173, 1.22 demişim. ilk ikisi tamam. dolardaki görüşümü de belirtmiştim. 3.9x civarına yeniden gideceğini düşünüyorum. ama biraz zamanı var. eurusd önümüzdeki ay realizasyonu gerçekleştirir. bir kaç ay sürebilir. sonra tekrar yukarı devam etmesi kuvvetle muhtemel. dxy de buna paralel hareket eder.
    burda benim görüşlerim önemli değil. ben sürekli yazmıyorum. topigim de yok. sürekli grafik atmıyorum. insanları yonlendirmiyorum. burada şüpheli durumlar oluyor. eğer bu durumlar organize ve kasıtlı ise gereken yapılmali diyorum. gerekli inceleme ve soruşturmayla kasıt ve organize olup olmadığı çok kolay anlaşılır.

6. Sepet kurda böyle bir kanal mevcut desteği 4 saatlik barla test etti devam bakalım ortam hazırlanıyor.

7. Euroda sentiment 52 ye 48 devam bakalım alış tarafı %50 yi geçsin artık kaç ay oldu.

Goldda bir sentiment var evlere şenlik %25 satış %75 alış hahahah :D

gbp de alış %58 satış %42 hemde günlük formasyon tepesinde

japonda 61 satış 39 alışta devammmm sentimentlerin değişime uğradığı bir gündeyiz bugün.

bizim parayı adam yerine koyan yok ki sentimentide yok.

8. Şimdi yukarıda sepet kurun kanalı gösterdik değil mi o kanal ne işe yarıyor ?

işte buna yarıyor , kocaman bir fincanın kulbunu yapıyor sepet kur ancak bunu V hareketi ve yükselen kanalla yapıyorlar.
    Şu formasyonun boynu kırıldığında usdtry nin 3,6480 görmesi lazım ki aynı anda kırışı yapsınlar bunun için euronun %1 düştüğü ve sepetin kendini sabitleyip usdtry de %1 koyduğu bir hareket lazım yada usdtry nin eurtry den %1 daha fazla yükselmesi gerekiyor ozaman denklem tam oturuyor.

Sayfa 122/151 İlkİlk ... 2272112120121122123124132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •