-
Yarin yolumuza devam eder miyiz acaba? 6 tl psikolojik sınırı güçlü gecsek ne guzel olur..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
şöyle bi teknik olarak bakayım dedim (zaten temel olarak en ufak sıkıntı yok) bedelsiz ve temettü yazıları ile grafik okuyamadım dedim ki napıcan tekniğini al dursun kenarda dedim
-
Bari buna güzel bir tepki verseydin be Kocaoğlan
*MORGAN STANLEY, ENKA İNŞAAT İÇİN TAVSİYESİNİ 'AĞIRLIĞINI AZALT'TAN 'EŞİT AĞIRLIK' SEVİYESİNE ÇIKARDI
30.01.2018*Salı*07:48
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Son haberden sonra saldi iyice
-
Son haber ne idi ki?
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
5.75 olursa geri alım gelir mi acaba?
Şimdi almaları lazım ki 5.80 i geçip yolina devam etsin.
4. Çeyrek bilançosu da iyi gelecek diye haberler düştü şimdi. Geçen senenin neredeyse 2 katı.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
70 altına değecek nasipse...
-
Sermaye Piyasası Kurul Karar Organı'nın*25/01/2018 tarihli toplantısında, Borsa İstanbul A.Ş.'de gerçekleştirilen**işlemler*nedeniyle*Kurul'un V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve *piyasa*Dolandırıcılığı*İncelemelerinde Uygulanacak Tedbir Tebliği*uyarınca bir kısım yatırımcılara**borsalarda *işlem yapma yasağı*getirildiği bildirilmiştir.*
*************İşlem yasağı uygulamaları ile bağlantılı olarak*takas*işlemlerine konu*edilmelerinin önlenmesini teminen, bahse konu*yatırımcıların hesaplarında bulunan kaydi paylar*"Borsada*İşlem*Görmeyen Pay" statüsüne güncellenmiş olup, bilgiler ekli dosyada*yer*almaktadır
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri