Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 123/846 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Vays iki gozum nassın ?..

2. Alicemal Abi[emoji848] Bist her on yılda bir kırmızıya hassas tribal inatçı bi yol izlemiş ..
    2019 da deli boğa olur mu dersin [emoji6]

Bkz. 88/99/2009 gibii gibii ..

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada seçimlerden önce, 98 bin görme ihtimalimiz de var. İhtimal kuvvetli değil ama azda değil, mümkün.

Şu anki tarım bakanı, kuzey amerikada merkezi olan, dünyanın en büyük tarım ürünleri firmalarından birinin danışmanıymış.

Bu durum o kadar korkunç bir olayki anlatamam. Ülkenin nasılda abd nin kucağında kanının emildiğini gösteriyor. O kadar utanmaz, o kadar ahlaksızlarki, yaptıklarını gizlemiyorlar bile.

Adamlarını eğitip, devlette kilit yerlere yerleştiriyorlar. Bunu 80 yıldır yapıyorlar.

Eskiden bilmiyorduk, duyuyorduk ama inanamıyorduk. Şimdi ise internet var, sınırsız bilgi var, ve her şey o kadar açık anlatılıyorki.???

Hakkaten bu dünyayı şeytan yaratmış olmalı. Yani illada biri yaratmış diyeceksek, olsa olsa şeytandır. İnanamıyorum sayın seyirciler.

Hani bunları biliyorum, düşmanı biliyorum, bana o kadar koymaz. Düşmanla meydanda savaşırım.

En çok koyan, soyulan, kanı emilen insanların, yaw abartıyorsun demeleri... o zaman deliriyorum ama çaktırmıyorum tabi.
    Keçiler böyledir, suya gider, su içer ama içmedi sanırsın. Ruhun duymaz. Yağdan kıl çeker, çekmedi sanırsın. Çayı hüpletir, köfteyi gümletir, gümletmedi sanırsın.

Boşa efsane keçi denmiyor.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

4.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Bu arada seçimlerden önce, 98 bin görme ihtimalimiz de var. İhtimal kuvvetli değil ama azda değil, mümkün.

Şu anki tarım bakanı, kuzey amerikada merkezi olan, dünyanın en büyük tarım ürünleri firmalarından birinin danışmanıymış.

Bu durum o kadar korkunç bir olayki anlatamam. Ülkenin nasılda abd nin kucağında kanının emildiğini gösteriyor. O kadar utanmaz, o kadar ahlaksızlarki, yaptıklarını gizlemiyorlar bile.

Adamlarını eğitip, devlette kilit yerlere yerleştiriyorlar. Bunu 80 yıldır yapıyorlar.

Eskiden bilmiyorduk, duyuyorduk ama inanamıyorduk. Şimdi ise internet var, sınırsız bilgi var, ve her şey o kadar açık anlatılıyorki.???

Hakkaten bu dünyayı şeytan yaratmış olmalı. Yani illada biri yaratmış diyeceksek, olsa olsa şeytandır. İnanamıyorum sayın seyirciler.

Hani bunları biliyorum, düşmanı biliyorum, bana o kadar koymaz. Düşmanla meydanda savaşırım.

En çok koyan, soyulan, kanı emilen insanların, yaw abartıyorsun demeleri... o zaman deliriyorum ama çaktırmıyorum tabi.
    Keçiler böyledir, suya gider, su içer ama içmedi sanırsın. Ruhun duymaz. Yağdan kıl çeker, çekmedi sanırsın. Çayı hüpletir, köfteyi gümletir, gümletmedi sanırsın.

Boşa efsane keçi denmiyor.
    Ülkemin şeytani belli zebanilerle okeye dönücek %52 e girmiyorum bile Alicemal Abi [emoji28]
    Allah hidayet versin [emoji4]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    proleter haklı. Tabi cümleyi anladı isem. Maalesef daha kötüsüde gelecek. Sebebinide yazmıştım. Hatta Nash kanununuda örnek vermiştim.
    iki göz, copy paste ile astığın altın bilgilerini zaten geçen yazdan beri detaylı yazıyorum, biliyorum sağol. Tekrar hatırlatılmış oldu okumayana. Çinliler rusların altın kararları ve sebeplerini yazdım.
    Bakın birincide kızmadım, keçiler ruhanidir affeder. Çok yüce gönüllüyüz çok, o kadar olur. Ama ikincide dalarım ona göre.
    ey özgürlük gırgırmı geçmiş, ciddimi yazmış tam çıkaramadım, ciddi gibi görünüyor.

Her 10 yılda bir kırmızıya döndüğünün farkında değildim. Bi grafiğe bakayım. ...
    Evet 2008 civarı ve 2018 civarı, diğer kırmızılardan daha derin bi kırmızı var. Ancak böyledir diyemeyiz. Veri eksik. 2008 de dünya kırmızıya dönmüştü. 2028 dede derin bir kırmızı olursa yine diyemeyiz ancak nooluyor yaw diyebiliriz. 2038 ide ben görmem zaten arada kalpten nalları dikmiş olurum. belediyenin kimsesizler mezarında çürüyor olurum.

Yaw keçi olmakta ne zormuş. Yanlız yaşıyorsun, yanlız ölüyorsun. Tesla da yanlız ölmüştü, tabi o benden daha küçük bir deha. Sen dünyayı değiştiren ne buldunki diyen densizler olacaktır. Bende evrenin sırlarını buldum. Ölünce ne oluyor biliyorum.. Tabi kimseye söylemiyorum, yakışmaz.

Şimdi yukardaki analizleri aşağıya taşıyayım, arada kaybolmasın.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu aralar ABD li boeing firmasının max ları düşüyor. Dünya bu uçakları yasakladı.

Yıl 1987.
    boeing firması zararda. Uçak satmaya çalışıyor dünyada kimse almıyor.

Bizim başbakan meşhur, her yıl kabrinde yad edilen turgut özal.

özal ailesi o aralar yüzde 10 cu olarak biliniyorlar. Devlet bankalarının verdiği büyük kredilerden %10 komisyon aldıkları söyleniyor.

yüzmilyonlarca lira para. Bizim savcılar hakimler hemen ayaklanıyor ve taksimde fırından simit çalan çocuk yakalanıp 8 yıl hapse mahkum ediliyor. Savcılarımız hakimlerimiz ülkeyi kurtardıkları için vicdanları rahat.

Derken zararda olan boeing firmasına umut kapısı doğuyor. turgut özal denen başbakan, THY ye baskı yapmaya başlıyor. İllede 10 tane boeing uçağı alacaksınız diye.

THY yönetimi "ihtiyacımız yok" diyor.
    turgut özal "hayır alacaksınız."
    THY yönetimi "almak istesekte, boing uçağının özellikleri bizim kriterlerimizi karşılamıyor" diyor.
    turgut özal "hayır alacaksınız"
    THY "almam" (O dönem o kadar bozulmamışız demekki. Hala vicdanı olan, ahlakı olan, hırsız olmayan devlet yöneticileri varmış.)

Derken emir çıkıyor, THY yönetimi değiştiriliyor. yerine yeni yönetim geliyor.

Yeni yönetim 10 tane uçak alıyor ve boeing zarardan kurtuluyor. Aracılar %10 komisyon alıyor.

Sonra çiller denen başbakan 22 boeing alıyor.
    sonra erbakan denen başbakan 55 tane alıp dinCİ nin hiç birşeyde ölçüsü olmadığını gösteriyor.
    turgut yılmaz tüy dikiyor, mavi akım anlaşması yapıyor... derken ip kopuyor. Yeni nesiller, tayyip'ler, muammer güler ler, zafer çağlayanlar, bu soygunları göre göre yetişiyorlar.

HIRSIZLIK NORMAL, DÜRÜSTLÜK APTALLIK OLUYOR.

Yeni nesillere, doğruluğun, çalışkanlığın önemini anlatamazsın. Seninle dalga geçer. "Salakmısın sen. TV de adada kızlarla aylarca kalıyorsun, herkese küfür ediyorsun, arkasını oyuyorsun kumpaslar kuruyorsun, her türlü yavsaklığı yapıyorsun, üstüne 500bin veriyorlar. Yetmiyor bi 500 daha veriyorlar. sora TV de yorumcu olarak maaşa bağlıyorlar millete akıl veriyorsun. Diğer programda 3 basit soru cevapla 5bin al, diğerinde yemek yap, diğerlerine adice 0 puan ver, onları kötüle arkalarından konuş, gerekirse saldır kap 10 bini. Youtub da gıçını göster, memeleri salla, bi kaç ruj sür kap milyonları. Ne kadar adileşirsen o kadar kazanırsın."

Bu arada savcılarımız hakimlerimiz simitçi çocukları kovalıyorlar.

Bu yazının aydınlık versiyonu aydınlık gazetesinde. isteyen o versiyonu okusun.
    @NeAcaipDunya

7. maxlardan 5.000 sipariş alındığından bahsediliyor.

boeing gibi dev bir firmayı bile batırabilir bu iş.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Talan son hız.

Hükümetim başı her konuşmaya başladığında. Fakir ülkelere her yıl 8milyar dolar, suriyelilere toplamda 35 milyar dolar diye konuşmaya başlıyor.

Ülke içinde ise, belediyelerin borcu 3 milyar doları geçmiş. Belediye başkanları ya talan yapıyor, yada bi daha seçilmek için, hesapsız kitapsız harcıyor.
    Harcamalar bizim vergilere yansıyor.

Her doğan çocuk, yap işlet devret projeleri yüzünden 5 bin dolar borçla doğuyor. Aslında daha fazla çünki hırsızların ve siyasetçilerin çocuklarıda bu rakama dahil. Onların çocuklarının yüküde bizim sırtımıza biniyor ve binecek.
    Harcamalar bizim vergilere yansıyor.

Futbol kulüpler, yöneticileri krallık yaşıyor, futbolcuları her yıl milyonlarca dolar alıyor. Hepsi hepsi bi kaç yüzbin fanatik, beyin masturbasyonu yapsın diye. Gençken bende dahildim buna.
    Şimdi FB baganı yahudi ali koç, aziz yıldırım gibi, taraftarlarından para isteyecekmiş. NEDEN. futbolculara birer ferrari vermeye devam edebilmek için. Futbolcu yabancı, ferrari ithal.
    Hepsi bizim vergilere maaşlara yansıyor.

Maymunlar dünyasında talan son hız.
    Diğer yanda 1 tane bebek maması çalan adam yakalanıp polise teslim edilmiş. Ülke kurtuldu.

Yaw ben yavaş yavaş, sömürgecilerin has adamı yılmaz özdil kadar edebi yazmaya başladım. Çelişkileri yazıp en sondada beyin loblarına geçirdim.

yılmaz'ın amatör hali.

Hemen Atatürk kitabı hazırlamaya başlayayım, bi 10 milyon da Atatürkü bilenlere Atatürk satarak ben cebe indireyim. Kuran pazarlama kısmı çok dolu, bu taraf tenha.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 123/846 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •