hırsız köpekler. cümle alem ne halt olduğunuzu görüyor, alçak namussuzlar sizi. ne yazıyorsak ondan fazlası değilsiniz, HIRSIZLAR.
hırsız köpekler. cümle alem ne halt olduğunuzu görüyor, alçak namussuzlar sizi. ne yazıyorsak ondan fazlası değilsiniz, HIRSIZLAR.
Yine ihale haberinden 10 dakika önce 16.20 de yukarı çekmiş ve 16.31 de ihale haberi ve yoğun işlem
Bu taktik nasıl herzaman işler anlayamıyorum
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 1 hafta içinde iki güzel kap geldi, hisse hala 11 ₺ nin altında, normal şartlarda 12-13₺ aralığında görmeyi umardık. Demekki Patron hissesine sahip çıkmıyor, yatırımcısının yanında olmuyor. Acımasız spekler de istedikleri gibi hisseyle oynuyor.
Yarın 11₺ üzerine atmazsa yazıklar olsun diyorum. Bugün iyiki de11 den 11,16 ya kadar satış vermişim. Onlar satıldı ben takip etmezken.
Şirketin içini görüyorlar sanki
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket bu işin bizzat içinde. Kap'ı gönderme saatleri, niyeti amacı her şeyi belli. Somut deliller var. İlk raporu yazan Ak Yatırım, spek, patron herkes birlikte. Bunları görmüyoruz zanneden yanılır. Bunların hepsi Cimer'e yazıldı.
Yazılım şirketleri Altın çağını yaşaması gerekirken, alakasız şirket hisseleri prim üstüne prim yapıyor.
Yer İmleri