Sayfa 123/460 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 977 - 984 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. 2 kurumdan 8 milyon aldı 4 te vardı ettimi 12 milyon sırtlanlar korkudan altlarına edecek açık yapamıyor.
    zaten 3 4 milyon lotda veraset ilamı falan gelmez bu tahtada kaldı 1 2 milyon lot mal.istese fezaya götürür.

2. arkadaşlar tahtaya yardımcı olmak istiyorsanız emanete takstan 1 lot dahi vermeyin.kurumunuzu arayın sizden habersiz verebilirler.1lot verirseniz spk lisansınızı iptal ettirim deyin.önümüzdeki hafta dahil bu çok önemli.

3.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    arkadaşlar tahtaya yardımcı olmak istiyorsanız emanete takstan 1 lot dahi vermeyin.kurumunuzu arayın sizden habersiz verebilirler.1lot verirseniz spk lisansınızı iptal ettirim deyin.önümüzdeki hafta dahil bu çok önemli.
    Ben blokaj koymak istedim ama porföyde gözükmüyordu.Mecburen sattım.Birileri bizim malımızı bize danışmadan satıyor malesef..

4. Aracı kurum dağılımı atarmısınız

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    tıpkı dediğin gibi oldu be sen bu işi biliyorsun. Zaten nickinden de belli borsacı

pgn605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by desenat Yazıyı Oku
    aracı kurum dağılımı atarmısınız

d6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    metro 6.444.109 adet alım

6.  Alıntı Originally Posted by B0RSACI Yazıyı Oku
    Ben blokaj koymak istedim ama porföyde gözükmüyordu.Mecburen sattım.Birileri bizim malımızı bize danışmadan satıyor malesef..
    bakın onu söylüyorum kendini akıllı zanneden o mini etekli müşteri temsilcileri varya dikkat edin arayın aynen söyleyin hakkınız bu.tek lot dahi haber vermeden verirlerse spk kanunu gereği lisanslarını iptal ettirebilirsiniz.yada sizle anlaşacaklar.

7. ıcbct ye ıyı basıyorlar arkadaslar

8. pastanın son halini atar mısınız arkadslar

Sayfa 123/460 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •