Sayfa 123/996 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 977 - 984 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    şaşırdım kaldım ben de elimdeki değişkenlere, özellikle de tcd'ye ek alım mı yapayım, yoksa daha da düşerse diye birer miktar satayım mı diye, en iyisi bir şey yapmadan beklemeli mi, nasıl bir yol izlenmeli sizce?
    Ben TCD alım için tetikte bekliyorum, ama GPG den çıkmış olarak bekliyorum.
    Hali hazırda TCD de olanlar için iyi taraf, fon yönetimi dünden itibaren müdahale etmeye başlamış görüntüsü verdi bana, dünkü -2 % düşüş bunun sinyalini verdi bana. Ben olsam beklerdim, ek alım gücü olanlar ise pay değerini arttırmak açin kademeli alımı değerlendirebilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Hali hazırda TCD de olanlar için iyi taraf, fon yönetimi dünden itibaren müdahale etmeye başlamış görüntüsü verdi bana, dünkü -2 % düşüş bunun sinyalini verdi bana. Ben olsam beklerdim, ek alım gücü olanlar ise pay değerini arttırmak açin kademeli alımı değerlendirebilir.
    Sn Novartis, fon yönetiminin müdahale etmeye başladığı görüntüsünü nereden aldınız?

3.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Sn Novartis, fon yönetiminin müdahale etmeye başladığı görüntüsünü nereden aldınız?
    Tam aksini düşünüyorum, hisse seçimleri kötü olmuş, türevden de olumlu yerine olumsuz katkı geliyor..

4. Tcd -1.52 . Durdo -10 dan +10 a geçti.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Bugün ve yarınki gün sonu pay değerleri uzman TCD yönetiminin bu piyasadaki evrilmeyi nasıl bir çabayla bertaraf edeceklerini gösterecek, hisse pozisyonlarında dün itibariyle stop-loss noktalarını çalıştırdıklarını düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Bugün ve yarınki gün sonu pay değerleri uzman TCD yönetiminin bu piyasadaki evrilmeyi nasıl bir çabayla bertaraf edeceklerini gösterecek, hisse pozisyonlarında dün itibariyle stop-loss noktalarını çalıştırdıklarını düşünüyorum.
    Sizinki biraz temenni gibi olmuş. Umarım öyledir ama 375m büyüklükteki bir fondan o kadar dinamik, esnek hareketler beklemiyorum. Zararı ancak türev ile Hedge edebilirler ki bunda da çok iyi değillerdi bu güne kadar.

7. Emir giren var mi TCD de?

8.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Beklemeye bekleyelim de bu virüs olayı sürekli kötüye gidiyor, kısa süreli bir krize de benzemiyor, aşı falan bulunana kadar ortalık sakinleşecek gibi değil, arada bir tepki çıkışları dışında borsalarda durum olumsuz görünüyor şimdilik.
    tabi belli de olmaz fazla abartılıyor olabilir, zaten hisseleri düşürmek için de bahane arıyorlardı, neyse bekleyelim bakalım haftaya neler olacak.

Sayfa 123/996 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •