Sayfa 123/269 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 977 - 984 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

Minimum ayrilma hakki ya 3.48 veya 3.80 civari. Hangi tarihe gore hesaplayacaklar orda bosluk var. 25 subat itibariyle elinde hissesi olanlar ayrilma hakkindan yararlanacak. Ama ayrilma bedelini 31 ocak mi 25 subat mi esas alinarak hesaplanacak belli degil. 25 subat esas alinirsa 3.80 civarlari ayrilma bedeli minumum olacak. 1 ay icinde buyuk ihtimal kesinlesir. Viruse olan aliskanlikta daha normallesirse hissenin 1 ay icinde 4 uzerine tekrardan cikacagini dusunuyorum.

Firma nakit olarak 3.80 civarlarinda odeme yapmaktansa hisseleri suanki daha ucuz bedelden toplayip nakit odeme yapmadan elinde toplayabilecektir. Hemde yukardan kucaga birakma imkani olacaktir.

Yatirim tavsiyeli degildir.
     Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Yabancı payı dusmeyen hısse yok suan asıl konu ayrılma hakkı ve bırlesme fiyatı belirleyici olacaktır
    Ayrılma hakkı 3.48 ise bırlesme fiyatı daha yukarıda olacagı ıcın sadece sabırla beklemek gerekir
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sise nın bırlesmesı de one surdugu nedenler gercekle pek alakası yok hacım derinlik ve piyasa degerını olumsuz etkiledi gıbı acıklama lar yapıldı durust degıl ler
    Isctr nın yıllarca pd dd degerının yarısında ıslem gormesını gormeyenler imtiyazlı ve kurucu da atr de 250 kurucu da 750 ve btr de 12 bin lot işlem gormesını hangi gerekçe ile acıklayacaklar

Bu genel kurulda radikal kararlar cıkabılır ısbank ın grup hisselerini tek hısse yapacaklardır
    2 holdıng olusumu var ıs fınans ve is sanayi holdıng
    Bu sene bu is bitecek yıllarca ataturk un hisselerini ısbank ve parti tarafından somurulme donemi bittecektır

Şişecam grubu SPK.ile tebliğ ile alakalı
    Görüşüyoruz diyor yatırımcı ilişkileri
    Ayrıca hukuk servisimiz inceliyor diyor
    Muhtemelen Nisan ilk haftasında tebligi çıkarırlar tahminen.
    Değerleme de ozaman yayınlanır vede
    SPK.ya başvuru yaparlar

4. Şerefsizler taban olmuş.. insan bir tahtasına sahip çıkar.. kasada milyarların olsa ne yazar.. 5 para etmez bir şirket ve yönetime sahibiz..

Lanet olsun size.. geri alim için çöp seviyesine gelmesini mi bekliyorsunuz ?

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Sise nın bırlesmesı de one surdugu nedenler gercekle pek alakası yok hacım derinlik ve piyasa degerını olumsuz etkiledi gıbı acıklama lar yapıldı durust degıl ler
    Isctr nın yıllarca pd dd degerının yarısında ıslem gormesını gormeyenler imtiyazlı ve kurucu da atr de 250 kurucu da 750 ve btr de 12 bin lot işlem gormesını hangi gerekçe ile acıklayacaklar

Bu genel kurulda radikal kararlar cıkabılır ısbank ın grup hisselerini tek hısse yapacaklardır
    2 holdıng olusumu var ıs fınans ve is sanayi holdıng
    Bu sene bu is bitecek yıllarca ataturk un hisselerini ısbank ve parti tarafından somurulme donemi bittecektır
    Hangi sömürme anlamadım sanırım halk bank meselesini yada thy de dönen fırıldakları görmüyorsun ...
    illa bir meseleye fırıldak arayacaksak bu düşüşün hükümetin 2018 yılının sonunda iş gurubunun %28 el koyacağız demesiyle başladığını bilmelisin.. o günden beri kağıttaki yabancılar mal çıkıyor birileri ağzından çıkanı duymadığı için böyle oldu firmada bu olayın akıbetinde baktı adamlar kafayı takmış kasa boşalmasın birileri yağmalamasın diye kağıdına sahip çıkmıyor hakkımı yaptığı bana göre iş grubu doğru olanı yapmadı. açıkçası ben oyak gibi yapmasını beklerdim ama kimse oyaka saldırmıyor vesselam. neden postal meselesi....
    lütfen siyasi mesele yapmayalım

6.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Hangi sömürme anlamadım sanırım halk bank meselesini yada thy de dönen fırıldakları görmüyorsun ...
    illa bir meseleye fırıldak arayacaksak bu düşüşün hükümetin 2018 yılının sonunda iş gurubunun %28 el koyacağız demesiyle başladığını bilmelisin.. o günden beri kağıttaki yabancılar mal çıkıyor birileri ağzından çıkanı duymadığı için böyle oldu firmada bu olayın akıbetinde baktı adamlar kafayı takmış kasa boşalmasın birileri yağmalamasın diye kağıdına sahip çıkmıyor hakkımı yaptığı bana göre iş grubu doğru olanı yapmadı. açıkçası ben oyak gibi yapmasını beklerdim ama kimse oyaka saldırmıyor vesselam. neden postal meselesi....
    Sen ne biliyorsun da konusuyorsun
    Vasiyet in sartlar belli ataturk un Kardesı ve manevi kızı yoksulluktan gecınememek ten erdogan a mektup yazdı chp kendi kasasını doldursun diye bırakmadı
    Kurucu hisselere vasiyet e gore temettu ödemedi kurucu hisseye 3 tl temettu mu ödenir kurucu hisseye ataturk için vasiyetine gore her yıl karın %10 u kurucu hisselere verilir toplam kurucu hisse 2458 hısse. bu da hısse bası 250 bin TL temettu demek
    Elbet bırgun biri dur diyecekti poas ve dısbank satıslarını incele ersın Ozınce aydın dogan ı zengin etti muhalefet tank palet fabrikasına itiraz ettıgı kadar poas ve dısbank in ussulsuz satısına neden anayasa mahkemesine goturmedı Kemal efendim biz ısbank tan para almiyoruz demekle olmuyor
    Devlete kazık atmaya calisan en son o kazık kendine gelir
    Aydın dogan cem uzan akın İpek
    Sırada kim var acaba??

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Devlete kazık atmaya calisan en son o kazık kendine gelir
    Çok doğru söz.

Bu devletin malından kim köşeyi döndüyse hepsinin Allah daha gebermeden belasını versin.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

8.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Evet 2018 de erdogan acıklaması var benim ise 2017 den 2 tane ısbank kurucu hissem var simdi erdogan acıklama yaptı ve burda vasiyet e uyulmadıgını gösteren en somut ıskur hıssesı neden prim yaptı??

Ataturk un de kurucusu oldugu işbank in 604 adet kurucu hissesi var
    Ataturk un vasiyetine gore ttk ve tdk ya her sene 150 milyon sadece kurucu hisse den temettu ödemesi gerekir
    CHP ve ısbank yonetımı 1991 de kurucu hisselere sınırlama getirdi ve ataturk un 604 kurucu hissesine
    Sadece 2 bin TL temettu oduyor

Ataturk un ise vasiyet te belirtigı sartlar belli Asagıdakı sartlara uyması karsılıgında chp ye terk ediyorum demıs
    Bu gorevı chp ye burakmıs vasiyet e uyulmadıgı zaman hisselerin ellerinden alınacağını da söylemis

Sayfa 123/269 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •