Sayfa 123/1004 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    "Türkiye'deki en büyük mesele; yurt meselesidir. Kim Türkiye'yi Amerikalılara satmış ve satmaya devam etmektedir? İşte bunlar vatan hainidir. Bunların haricinde kalan insanlar hangi siyasi partiye mensup olurlarsa olsunlar; vatanını seven insanlardır (...) Bugün yapılan terör Türk Milleti'ni imha etmek için yapılan terördür. Türk Milleti yok olmaz Ve her şeye rağmen, biz 2. Milli Bağımsızlık Savaşı'ndan muzaffer çıkacağız..."

.................................................. .................................................. ...............................................Naz ım H. RAN

ÇIKTIK ELHAMDÜLİLLAH.
    G.M.Kemal'in zehirlenerek katledilmesiyle 10 Kasım 1938 de kaybettiğimiz bağımsızlığımızı,15 Temmuz 2016 da geri kazandık. Ancak düşman dışarıdan ve içeriden saldırmaya devam ediyor. Bu mücadele kıyamete kadar devam edecektir. Tüm vatansever Türk Milleti ALLAH'a emanet olun.

2.  Alıntı Originally Posted by Çalı arkasından orta Yazıyı Oku
    G.M.Kemal'in zehirlenerek katledilmesiyle 10 Kasım 1938 de kaybettiğimiz bağımsızlığımızı,15 Temmuz 2016 da geri kazandık. Ancak düşman dışarıdan ve içeriden saldırmaya devam ediyor. Bu mücadele kıyamete kadar devam edecektir. Tüm vatansever Türk Milleti ALLAH'a emanet olun.

Bil mukabele değerli forumdaşım.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Davet ediyorum, listeyi oluşturalım, İstanbul a yakın ve müsait olanlar özelden yazabilir.
    Müsait oldukları tarihide yazarlar ise ortak bişeyler oluşturabiliriz .

craps, pawnstar, svilengrad
    haber bekliyoruz müdür....

4. şimdi 15 temmuz konuşma zamanı, boş verin piyasayı

5. https://www.youtube.com/watch?v=I5-Xwlp-mlM

ya devlet başa ya kuzgun LEŞE.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    haber bekliyoruz müdür....
    Ben müdür değilim,...Hani meyhaneye girdiğinde köşe masada oturan , yanında kimsenin oturmadığı, önünde leblebi ile bı duble rakı olan ve meyhane kapanırken, mekan sahibinin dışarı çıkardığı ayyaşım...
    telaş yok, gelen mesajlara göre organize edip ,haber vereceğim.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

7. Bu arada amiralin takası çok güzelleşti, city umduğumdan daha hızlı davranıyor, o artık yükseliş trendinde ve yılların acısını çıkaracak gibi.

Kendimle ilgili teşhisim.
    hisseler de olabilecekleri piyasadan önce görüyorum, piyasa geç kalınca pes ediyor değilim biraz daha bekleyecek heralde diye düşünüp başka bir yerlerde bir şeyler dikkatimi çekiyor dönmek üzere hisseyi satıyorum ve nasıl oluyorsa ben hisseyi sattığımda piyasada hisseyi görmüş oluyor.
    örneği çok çok fazla saymaya gerek yok.
    Son düzenleme : dobra; 14-07-2020 saat: 22:49.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    15 temmuz gecesi ben memleket de idim
    toprağım 15 temmuz gecesi kahramanlarından birisi
    iki kelam etse ne güzel olur.

O gece yaşadıklarını bir özet geç toprağım
    tarihe not düşmüş olursun
    gerçek tarıh yaşayanların yazdıkları hatıralarıdır.
    böyle sosyal ortamlarda anlatmak yakışık almaz, inşaalah birgün yüz yüze toplanırsak ve konusu geçerse anlatırım tabii. film gibiydi,neyseki sonu mutlu bitti.

Sayfa 123/1004 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •