Sayfa 123/1001 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop - XXIX

Dolar çıkmaya çalışıyor

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    99 çıkışına baktın mı hiç koç abey? Bu çıkışın eğimi gözüme çok yüksek geldi açtım haftalıkları benzer eğimi bulmaya çalıştım, 99 gözüme en benzer çıkış gibi geldi. O zamanlar biz borsada değildik bilemiyorum tam ama, sen işlem yapuyor muydun? Neden o kadar şişti sonra da o şekilde patladı?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Biliyorum o zamanı.deprem öncesiydi.
    Ben borsada değildim.bacanak çok yüklüydü..
    Çok güzel kazandı bir villa parası.
    Ama realize etmedi.
    99 depreminde gitti parada dağıttı orada.
    Ama 2000 krizi vurunca,hepsi gitti.bir çoğunun tahtası kapandı.
    Anlatmakla bitmez.
    Yok şimdi şartlar çok farklı.
    Korona krizi bu.
    Korona bittimi biter.
    Krizde nasılsa işte,borsa zirvede,bankalar nerede

KOÇ yazmış ama yazdıklarına ben de ekleyeyim biraz.
    Yanlış hatırlamıyorsam, 1999 Şubat'ında Apo paketlenip bize teslim edildi. İktidarda dsp-anap-mhp koalisyonu vardı. Sonrasında Endeks yaklaşık 3 e katladı. Daha sonra 1999 Ağustos depremi geldi, endeks yaklaşık %30 düştü. Sonra yine yanlış hatırlamıyorsam Helsinki'den AB ile ilgili bir haber geldi bu haber ABye giriyoruz olarak lanse edildi ve ralli başladı. Tüm zamanların en büyük rallisi. Sonra Ecevit'in rahatsızlığı, bankaların içinin boşaltılması ve en önemlisi ABDnin Irak operasyonu için destek istemesi süreci gelişti. Hükümet destek vermeyince ABD eliyle kriz çıkartıldı, dolar uçtu, sonrasında faizler uçtu ve borsa dibi boyladı.
    Yani rallinin asıl sebebi AB ye giriyoruz manipülasyonu idi.

3. Viop Hk . Şubat vadeli işlem yapmak istiyorum BIST 30 kagidinin birinde teminat yatırdım bir o kadarda hesapta tutuyorum. Şubat ayı sonuna kadar başka bir işlem yapmama gerek varmı.? Bakıyorum sağa sola hakketen karışık işlem yapmadan zor ogrenmek

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aşı da yalan..mutasyon da yalan..
    Teşvik + aşı oyunun aşı ayağını kırıyorlarki korku devam etsin..
    korku olmadan yeni dünya düzenini kuramayacaklar..
    korku bu düzen kuruluna kadar olacak gibi gözüküyor..
    o yüzden aşı da yalan mutasyon da yalan..
    bakın bir süre sonra diyeceklerki; aşı olanların bazıları ölüyor, bazıları şöyle oluyor böyle oluyor..
    amaç korkunun ayakta kalması..
    ama piyasa nasıl anlıyor gözükecek..aaa aşı işe yaramıyormuş, ekonomiler kapanacak, satın..halbuki yiye yiye şiştiler..
    Asıl felaket senaryom bu aslında aşının ise yaramadığını anlarsa piyasa hoş şeyler olmaz bu zamana kadar otelenen bütün olumsuz haberler bir anda fiyatlamanin içine girer

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yanlış hatırlamıyorsam, 1999 Şubat'ında Apo paketlenip bize teslim edildi. İktidarda dsp-anap-mhp koalisyonu vardı. Sonrasında Endeks yaklaşık 3 e katladı. Daha sonra 1999 Ağustos depremi geldi, endeks yaklaşık %30 düştü. Sonra yine yanlış hatırlamıyorsam Helsinki'den AB ile ilgili bir haber geldi bu haber ABye giriyoruz olarak lanse edildi ve ralli başladı. Tüm zamanların en büyük rallisi. Sonra Ecevit'in rahatsızlığı, bankaların içinin boşaltılması ve en önemlisi ABDnin Irak operasyonu için destek istemesi süreci gelişti. Hükümet destek vermeyince ABD eliyle kriz çıkartıldı, dolar uçtu, sonrasında faizler uçtu ve borsa dibi boyladı.
    Teşekkürler Sn. JAS ve Sn. KOÇ. Olaylar benzemiyor, grafiği yakından izliyoruz zaten hayırlısı olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bir şey daha ekleyeyim,3 Kasım1999 da ralli esas başladı,başlamasının bir sebebide rahmetli Ecevit'in tek yatırım aracı borsalar diye demeç vermesidir.....17 Ocak a kadar sürdü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    fdow -95 puan gibi gece 23.00 e göre...bakalım nasıl açacak...

8. gene yeşillendi viop dalları zaten hep yeşildi viop dalları
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 123/1001 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •