Sayfa 123/505 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 977 - 984 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Anlamadığınız şey şu; adamın imtiyazlı hariç burada tek lot hissesi yok. Sayın hayek'in GLRYH üzerinden sahipliği hepsinden fazla. Niye dert etsin ki buradaki fiyatları. Zaten yalancının teki, genel kurulda hisse ucuz, geri alırız sıkıntı yok bab'ında sanki ben konuşmadım. Umurunda değil. Çünkü kaşar a.q. evladı...İstediğin kadar küfür hakaret et, vız...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Anlamadığınız şey şu; adamın imtiyazlı hariç burada tek lot hissesi yok. Sayın hayek'in GLRYH üzerinden sahipliği hepsinden fazla. Niye dert etsin ki buradaki fiyatları. Zaten yalancının teki, genel kurulda hisse ucuz, geri alırız sıkıntı yok bab'ında sanki ben konuşmadım. Umurunda değil. Çünkü kaşar a.q. evladı...İstediğin kadar küfür hakaret et, vız...
    Yalan söyeleme, hemde o kadar kişinin içinde, çalışanları, bakanlık temsılcısı ve kameralar. acba hiç utanıyormudur, gerı alım yapacagım dıye yalan soyledıgı ıcın yoksa ohh ne guzel bu salakları bu sekılde bıraz daha kandırdım dıye sevınıyormudur..

3. biz yatırımcılar borsaya kote edilmiş olan şirketler vasıtasıyla bu şirketlerin patronları tarafından dolandırılıyoruz(sağlam ve büyük şirketler hariç) ve mutlaka bir şekilde soyuluyoruz hepimizin tek hatası ülkemizde borsanın şeffaflıktan ve hesap verilirlikten uzak olması-tutulması buradaki hiç bir şirket abd de olsa asla bunu yapamaz yaptırmazlar örneği" hepsiburada " nereden satıldı ve nerelerde?hiçir abd li almamış alanlar yine Türk şirket Türk dolandırıcısı Türk!bistte soyulmanın en güzel yolu da "İMTİYAZLI HİSSE"buna çanak tutan yatırımcıdan yana değil patrondan yana ola BİST yönetimi konuya ilgili kurum ve kuruluşlar,aslında hepimizn yapması gereken tek şey tek tek CİMER'e yazmak ve İMTİYAZLI HİSSE uygulamasının sonlandırılmasını istemek yada aksi halde teminat olarak şirket sermayesinin en az % 25 mb nezdinde bloke etmesini sağlamak olacaktır diye düşünürüm.Ne dersiniz ?Saygılarımla

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Yalan söyeleme, hemde o kadar kişinin içinde, çalışanları, bakanlık temsılcısı ve kameralar. acba hiç utanıyormudur, gerı alım yapacagım dıye yalan soyledıgı ıcın yoksa ohh ne guzel bu salakları bu sekılde bıraz daha kandırdım dıye sevınıyormudur..
    İnan olsun, ara ara trade ile aldığım kârdan LÖSEV'e gönderiyorum 3-5 bir şey. Açıklama kısmına da "tescilli dolandırıcıdan yasal yollarla elde edilmiştir" yazıyorum.

Bizim gibilerin bunların ahlâki yapısını tahayyül etmesi imkansız Şahocuğum.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Corona bitti diye bir şey yok. Daha dün bir komşumuz vefat etti koronadan.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. Para biriktirsem bu kağıtta olmaktan daha karlı idi! Epeydir biriktirdiğim acil ihtiyaçlar için bir likit vardı. Geçen ki son hareketlenmesinde nasılsa artık düşmez diye onlada rtalb aldım. Epey zarardayım ondanda yazık günah ya. Allah cezanızı versin!

7. Alt bantları göstereyimde sıkıysa satmayın. Bende o. Pluk bitmez diyor!

8. Yahu sebep her neyse artık bu kağıt ta olmaktan nefret etmeye başladım! Bu kadar adi şerf s iz hayvsi yet siz olmaz bir kağıt ya!!

Sayfa 123/505 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •