Sayfa 123/872 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 977 - 984 arası.

Konu: BANVT - Banvit

2. Denge rakamini ariyor, 3. Ceyrege kadar aksiyon beklemeyelim, ne cikis nede dusus icin.

Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    eger hissedeysen sen ve mavi deniz insallah 1 tl duser bizde gelir alırız ..eger hissede degilseniz bu hissede olanlar size neler soylediklerini akıllarından neler gecirdiklerini bir düşünün isterseniz..ne yazıyorumki degilmi aptallar ordusuna savaşmı acayım ..son yazdım siz şimdi burda ötün..cok akıllısınızya
    Şunu unutma sen bana karşı kalbinden ne gecirdiysen ben de sana sen önce benim ne yazdığıma bak benden kimse zarar görmemiş

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    yanılmak isteseniz boyle yorum yapmazdınızkii...bakın ne demişsisniz bu hisse artık duşuş yaşamalı..bu bir istek temenni degil..git aselsanda yazsana bu hisse artık düşmeli diye ? aselsanı şu anda bölündüğü zamanları ele alırsak 1 lotunu alanlar 2,000,000 dan lıyorlar ama hisse 27 de hala ucuz muhabbeti var..buna benzer bir suru hisse..sizin hisseniz yoksa yorum yapmanıza gerek yok burada gercek parası olanlar var..ustadlara ihtiyacımız var bos bos lavuk lavuk yazanlara degil.
    Lavuk sensin lafını bil benim analizlerim ortada

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Efendi konuş ben kimseye hakaret etmedim sadece düşüncemi dile getirdim ki dedim umarım yanılırım

6. %5 ile açılıp tavan yapmanı özledik. Ytd.

7. Banvitteki kalan hissemide satarak bu portfoyden Tamamen ayrildim. Allah herkeze kolaylik versin. Umudum karsan, insallah bundada yanilmayiz. Ytd.

Düşer demiştim. Umarım dinleyuen olmuştur.akıl almıştır
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 123/872 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •