sn sulzer
bucimin senelere yayılan azabının iki temel sebebi vardı. 1 dusuk temetttu dağıtımı ve enerji fiyatları yüksekliği 2 cemtasın uzelden yediği tokat ve müşteri kaybını dolduramaması şimdi cemtas eski günlerine dönmeye başladı yavaş yavaş kaldı bizi frenleyen enerji fiyatları yukseliği ondan da kurtulursak ama yeni yatırım ama fiyatların dususu Kİ aslında kömür fiyatlarında global olarak bir gevşeme sinyali var ama bakacağız artık
Kömür ve petrokok fiyatlarını takip edebileceğimiz bir yer var mı?
yokda olsada bunlar kacdan alıyor bilemeyizki ?
5.5x yalan olacak belliki
1 aydan kısa bir süre içerisinde (çok az olsada) 15 kuruş temettü verecek. %3 hiçte kötü bir oran değil bu kadar kısa vade için. tabii diğer hisseler uçarken burakaki %3 milleti cezbeder mi orasını bilemem![]()
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Temettu yü aldiktan Sonra seneye kadar yat moduna girerse eyvah eyvah 4 filmi çekilmeye başlanır....[emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
herhalde cemtas bu gidişle bucım,i yakalayıp geçecek..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
ya aslında aklıma gelmiyor değil ama kış sezonunu atlattık. bu fiyatlardan da aşağıya düşmez diye tahmin ediyorum. gerçi tarman bu. bilançoda atıyorum 1 senelik pazarlama vb giderler bu çeyrekte yazar bu çeyrek zarar ettik çimento sattık ama kar yapamıyoruz der mi der.haklısın sayın carkos. bucim pişmanlıktır
![]()
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri