Sayfa 123/548 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 977 - 984 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Uzun orta parmak da tamam. Bir iki yukarı aşağı yanına bir kaç küçük kapalı parmak yaptımı orta parmak formasyonu tamam. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Milli Ali Osman Yazıyı Oku
    Uzun orta parmak da tamam. Bir iki yukarı aşağı yanına bir kaç küçük kapalı parmak yaptımı orta parmak formasyonu tamam. Ytd.

Hiç gülesim yoktu

3. Matrix kullanan arkadaş varsa bi baksın bu teb ve Zi̇raat kimin malını satıyor?

4. ünlü dün 4,500 den aldıklarını zararına verdi? Ak ve finasnman olmadan birşey olmuyor anlaşılan

5.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Matrix kullanan arkadaş varsa bi baksın bu teb ve Zi̇raat kimin malını satıyor?
    Kimsenin 12 subattan beri cakili yatirim ve ak mallari.unlude 5000 kaldi meksa bunlardan degilse belki onu da dokmek isteyeceklerdir
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Kimsenin 12 subattan beri cakili yatirim ve ak mallari.unlude 5000 kaldi meksa bunlardan degilse belki onu da dokmek isteyeceklerdir
    Tşklr vizyon bey.ünlüde kalmadı sattı şimdi ak a güveniyorum ben açıkçası onun maliyeti bizle aynı eşek değildir herhalde zararına satacak ky gelmeden hisse 6 lira olaydı ky geldimi korkuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Tşklr vizyon bey.ünlüde kalmadı sattı şimdi ak a güveniyorum ben açıkçası onun maliyeti bizle aynı eşek değildir herhalde zararına satacak ky gelmeden hisse 6 lira olaydı ky geldimi korkuyorum
    3000 daha var da verir onu da .piyasaya saglam vercekler gibi izleyelum bakalim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    3000 daha var da verir onu da .piyasaya saglam vercekler gibi izleyelum bakalim
    Sağlam verecekler derken vizyon bey flap gibi mi

Sayfa 123/548 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •