Sayfa 1233/1316 İlkİlk ... 2337331133118312231231123212331234123512431283 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 9,857 - 9,864 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1. Maca bakiyordum bak abi biraz net yazayim
    Bist icin bir yorum yapamayiz cizgide ceksen fiboda koysan adamlar bildigini okuyor ky diger nerede ise tersine hareket yapiyor
    suan diger short ky 75 binde borsa yurtdisini takmiyor bile
    Yurtdisi endekslere bakiyorsak sadece endeks grafigine bakilmaz
    Emtilari jpy caprazlarini petrolu ve yurtdisi endekslerini ayni pencereye koyup bakarsin birbirinden teyit alirsin
    Dax cakildi ama SP cakilmiyor bir cok etken var tamam bunu anliyoruz ama dedigim enstrumanlari ayni pencerede izledigin zaman piyasada olusan fiyatlanlamalarin saglikli olmadigi cikiyor meydana
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Maca bakiyordum bak abi biraz net yazayim
    Bist icin bir yorum yapamayiz cizgide ceksen fiboda koysan adamlar bildigini okuyor ky diger nerede ise tersine hareket yapiyor
    suan diger short ky 75 binde borsa yurtdisini takmiyor bile
    Yurtdisi endekslere bakiyorsak sadece endeks grafigine bakilmaz
    Emtilari jpy caprazlarini petrolu ve yurtdisi endekslerini ayni pencereye koyup bakarsin birbirinden teyit alirsin
    Dax cakildi ama SP cakilmiyor bir cok etken var tamam bunu anliyoruz ama dedigim enstrumanlari ayni pencerede izledigin zaman piyasada olusan fiyatlanlamalarin saglikli olmadigi cikiyor meydana
    Baak sen
    Hayat hoş gerisi boş

3. Brent 110$ felandi ben o mesaji yzdigimda ve alinti yaptim benim grafiklerimde 130 ust sinir sayet 130 ustune giderse bu sefer 140 150 konusmayiz konusacagimiz rakam 200 ler olur
    bugun 130.90 dan donmus gozukuyor acaba gercekten geri dondumu ?
    Nikel fiyatindan haberin varmi ? nikel fiyati hangi sektorleri etkiliyor mesela ?
    Dunya 'da bugday fiyatlari artiyor Biste bakalim bugun un sirketlerinin bir cogu tavan kapadi herhalde
    sebeb ne idi bugday fiyatlarinin artmasimi ?
    Abicim Mart ayindayiz hani agustos eylul ayi olsa anlarim hasat mevsimi bitmistir depolari silolari doludur diyecegim ama mart ayinda bugday fiyatlarinin zirve yapmasinin un fabrikalarina faydadan cok zarari olur cunku suan depolari silolari bosa yakindir

suan elinde yukluce tahil stoku olan tek firma EFES dir oda Arpa
    bunun sebebide uretimde genelde bir onceki senenin tahil stogunu kullanir 1 yil dinlendirir

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Brent 110$ felandi ben o mesaji yzdigimda ve alinti yaptim benim grafiklerimde 130 ust sinir sayet 130 ustune giderse bu sefer 140 150 konusmayiz konusacagimiz rakam 200 ler olur
    bugun 130.90 dan donmus gozukuyor acaba gercekten geri dondumu ?
    Nikel fiyatindan haberin varmi ? nikel fiyati hangi sektorleri etkiliyor mesela ?
    Dunya 'da bugday fiyatlari artiyor Biste bakalim bugun un sirketlerinin bir cogu tavan kapadi herhalde
    sebeb ne idi bugday fiyatlarinin artmasimi ?
    Abicim Mart ayindayiz hani agustos eylul ayi olsa anlarim hasat mevsimi bitmistir depolari silolari doludur diyecegim ama mart ayinda bugday fiyatlarinin zirve yapmasinin un fabrikalarina faydadan cok zarari olur cunku suan depolari silolari bosa yakindir

suan elinde yukluce tahil stoku olan tek firma EFES dir oda Arpa
    bunun sebebide uretimde genelde bir onceki senenin tahil stogunu kullanir 1 yil dinlendirir
    Evet ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...91#post5809191

Hayat hoş gerisi boş

5. Hadi palacan hadii da ..bu gece çok daralttın beni ama ..haydi uçççççççççççç

2250.50
    Hayat hoş gerisi boş

6. aksam seansi bitmeden sp rakamlarini yaz abi
    bist kapanisi sonrasi cilginlik olurmu acebe
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hadi palacan hadii da ..bu gece çok daralttın beni ama ..haydi uçççççççççççç

2250.50

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    aksam seansi bitmeden sp rakamlarini yaz abi
    bist kapanisi sonrasi cilginlik olurmu acebe
    Sen yaz istersen ben çok yazdım
    Hayat hoş gerisi boş

8. Gece gece tam jet ski yaptılar yauv ..

2244.00

4228.50
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1233/1316 İlkİlk ... 2337331133118312231231123212331234123512431283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •